Trendy, opvallend en verrassend betaalbaar!

Wie zegt dat je niet álles kunt hebben?

Ga er maar aan staan: een keuze maken tussen een nieuwe sofa of een citytrip naar Barcelona. Kiezen is bijna niet te doen. Althans, zo denken we bij XOOON. Wij vinden dat je alles uit het leven moet halen. Daarom is XOOON naast trendy en opvallend ook nog eens verrassend betaalbaar. Ons doel is dat jij geen concessies hoeft te doen. En dat houden we in ons achterhoofd bij elk meubelstuk dat we ontwerpen.

Trendy, opvallend en verrassend betaalbaar!
Verrassende designmeubelen sinds 2011

Verrassende designmeubelen sinds 2011

Wij zien jouw interieur als basis van je avontuurlijke bestaan. Die onvergetelijke stedentrip begint vanuit jouw exclusieve designfauteuil. Dat etentje met vrienden wordt nog intiemer aan je eigen stijvolle eettafel, en niets is fijner dan na een indrukwekkende reis neerploffen op je heerlijke vertrouwde loungesofa. Met andere woorden: XOOON biedt jou een totaalconcept dat zoveel meer omvat dan alleen een trendy en comfortabele woonomgeving. En we kunnen bijna niet wachten om jou dat te laten ervaren. 

Jij bepaalt je eigen stijl, en wij laten je zien wat er allemaal mogelijk is met onze eigenzinnige meubelcollectie. Jouw smaak is uniek, en stiekem vinden we het fantastisch als jij het allemaal over een andere boeg gooit. Ons belangrijkste advies is namelijk: durf anders te zijn, wees creatief, en combineer jouw wereldsmaken met onze avontuurlijke stijlmix.