Care for quality
Care for quality

Vakmanschap

De meubelen van XOOON worden met zorg en aandacht gemaakt. Hierbij speelt ambachtelijk handwerk – zowel in de productie, als afwerking – en belangrijke rol. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom worden al onze producten zorgvuldig gecontroleerd op constructie, kleur en materiaalfouten zodat alleen de beste producten bij jou thuis komen te staan!

We love our materials
We love our materials

Pure materialen

Wij zijn gek op natuurlijke materialen zoals hout, leder, fineer, metaal, glas, textiel en beton. En wij houden ervan om ze op een unieke manier met elkaar te combineren. Vakmanschap en liefde voor materialen staan centraal. En dat zie je aan ieder meubel dat onze werkplaats verlaat.

Your style, your choice
Your style, your choice

Styling

Onze stylisten en designers zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen, de laatste internationale trends en het daarbij behorende kleurenpalet. De meubelen van XOOON zijn altijd fris, spannend en eigenwijs. En jij bepaalt welke stijl bij je past!

Creative design
Creative design

Unieke ontwerpen

Uitgesproken designmeubelen stellen je in staat karakter te geven aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op invloeden uit alle windstreken. Wij mogen onze producten dan ook met gepaste trots “werelds” noemen. Met oog voor detail ontwerpen onze designers voor jou het perfecte meubelstuk. Want alleen mooi is niet genoeg.