Werken bij XOOON

XOOON (spreek uit: KSOEN) staat voor teamwork! Het merk is het resultaat van de inzet van een enthousiaste groep mensen met één gemeenschappelijk doel: onze klanten het perfecte meubel bezorgen. Of we nu een nieuwe collectie ontwerpen, wereldwijd inspiratie opsnuiven, brainstormen over een concept of een nieuwe shop inrichten; samen zetten we een teamprestatie neer waar je ‘U’ tegen zegt. We zijn trots op iedereen die z'n steentje bijdraagt! 

Habufa Meubelen in Hapert (Noord-Brabant) is ons moederbedrijf. De onderneming heeft een rijke historie en is uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met verschillende, succesvolle meubelmerken: XOOON, Henders & Hazel, Happy@Home en het decoratiemerk COCO maison. Voor de ontwikkeling van die merken volgen we de laatste trends in meubel- en decoratieland op de voet. Met 400 enthousiaste werknemers en honderden dealers in Europa zijn we continu bezig met het verbeteren van de verkoopresultaten. 

Pas jij in ons team?

Bij XOOON dagen we onze klanten graag uit om zelf creatief aan de slag te gaan met onze exclusieve collectie van trendy en betaalbare designmeubelen. Ook ons team staat elke dag voor nieuwe uitdagingen: onze meubelen op een inspirerende, eigenzinnige en steeds vernieuwende manier presenteren, dàt zowel in de winkels als op onze promotiematerialen. XOOON zit ons in het DNA.

Zit XOOON ook in jouw DNA en wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk snel alle vacatures op Habufa.nl.

Extra uitgelicht:

Werken bij XOOON


Stel je kandidaat

Stel je kandidaat