Laat je inspireren

Lookbook 20-21

Laat je inspireren

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 20-21 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,8 uit 200 beoordelingen.

8,8
7

Tevreden over mijn kasten, krijg wel moeilijk vet en kaarsvlekken weg. Nu aan het kijken om nieuwe zetels met relax, moet niet groot zijn , ben maar alleen.

8

ALLES ZIET ER MOOI EN GOED UIT INSPIRATIE MOET OOK EEN BEETJE VAN DE KLIENT KOMEN VIND IK . VERDER VIND IK DE PRIJZEN VAN DE PRODUCTEN ZEER GOED EN CONCURRENTIEEL MET DUURDERE MERKEN , OOK VIND IK DE AANPASSING VAN SOMMIGE ZITBANKEN TOPPIE BV. JE KAN INDIEN GEWENST POCKETVEREN NEMEN IN PLAATS VAN FOAM EN DIT IS OOK TOP.

10

Nodigt uit om naar de winkel te snellen!

10

Prachtig

7

Heel mooi boek prima prijs kwaliteit en het Coco maison echt top

10

fantastisch mooi boek.

9

Top look, mooie lay out. Een brochure die je kan blijven inkijken.

10

Uitgebreide en overzichtelijke brochure waarvoor dank !

9

Prima catalogus om meubels te kijken en de presentatie met bijhorende styling

9

Nieuwe frisse ideeën voor mij modern en toch stralen de meubels warmte en gezelligheid uit !