Laat je inspireren

Lookbook 2021-2022

Laat je inspireren

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 2021-2022 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,9 uit 563 beoordelingen.

8,9
10

Ik heb onmiddellijk nieuwe stoelen gekocht!

10

mooie foto's , mooie collecties een heel leuk boek

10

All super

10

Voor mij zouden er gerust nog meer foto's mogen instaan. Zo leuk om in te bladeren. Het overzicht van de maten en prijzen achteraan is heel handig.

8

Prachtige presentatie .

9

mooi boek, mooie collecties en goed om ideeën op te doen.

10

top boek, kçmen de volgende maanden langs

9

Top , heel leuk om ideeën op te doen , en iets uit te zoeken dat bij ons interieur past , je kan de lookbook terug doorbladeren keer op keer , en nog eens na meten , en nog eens overdenken .... om rustig een aankoop te overwegen ...

8

Heel mooie en warme uitstraling.

8

we waren op zoek naar zetels Barcelona. De info hebben we wel volledig teruggevonden, maar de zetels staan jammer genoeg niet afgebeeld op fot in het lookbook. We zijn wel al gaan kijken in de winkels en de zetel zit goed, is comfortabel, compact met veel zitruimte, kortom helemaal ons ding. Volgend jaar zullen we die aankopen.