Laat je inspireren

Lookbook 2021

Laat je inspireren

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 2021 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,8 uit 341 beoordelingen.

8,8
7

een mooi boek

7

Een inspirerend boek

9

Ik blader sowieso heel graag in interieurboeken en - tijdschriften en loop dolgraag rond in meubelzaken. In de iets verdere toekomst plan ik een verhuis naar een andere woning (hoogst waarschijnlijk na mijn pensioendatum, zijnde juli 2022) en daarom ga ik alvast voorzichtig op zoek naar inspiratiebronnen om een nieuwe thuis in te richten. In het vooruitzicht ouder te worden zijn comfortabele en 'zonder-tierlantijnen-meubels', gemakkelijk in onderhoud én duurzaam een extra troef. Ik vond mooie al ideeën in jullie Lookbook!

8

Hiermee kan je zelf een mooi interieur bedenken. Top. Mvg

8

👍 👍

8

zeer mooie collectie

9

Mooi,veel keuze

9

9

Voor mij persoonlijk niks gezien mijn stijl niet gevonden in jullie lookbook Voor jonge mensen zeker een aanrader . Bedankt .

8

Gewoon lekker tof en cosy , maar ook betaalbaar