Lookbook '22

Bekijk hier

Lookbook '22

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 2022 online en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,9 uit 650 beoordelingen.

8,9
10

Prachtige collectie

7

Het is een mooi kijkboek, inspirerend, met schitterende foto's ... maar ik waardeer erg dat het daar niet stopt. Je vindt in het boek ook uitleg over de technische specificaties van het meubilair, afmetingen, prijzen ... . Die openheid is fijn.

10

Heel mooi tijdschrift boek die je veel inspiratie bied Heel mooie materialen en de verschillende stijlen ....

9

heel interessant boek. Gaan zeker voor XOOON voor het kopen van nieuw salon

8

Heel mooi! Ondertussen salon gekocht!

9

Mooie catalogus

10

Super mooie meubels-stijl. Goed geholpen door verkoopster te Veurne....gelijk meubels gesteld😉😉

10

super

8

Een fijne catalogus waaruit ik inspiratie kon halen om mijn eigen nieuwe thuis in te richten! Zeker een aanrader als je een moodboard wil maken met je eigen stijl in.

9

Leuke collectie.We vinden zeker meubels die passen in ons flatje.👍