Laat je inspireren

Lookbook 2021

Laat je inspireren

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 2021 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,9 uit 465 beoordelingen.

8,9
8

Een boek om in te bladeren is toch gemakkelijker om inspiratie op te doen. Leuke weergave van de collecties

9

de Xooon stijl past helemaal bij onze smaak van interieur. Nu we voor onze nieuwe woonst nog op zoek zijn naar inspiratie heeft jullie Lookbook ons enorm geholpen en kijken we ernaar uit om te kunnen starten met inrichten.

10

Het lookbook geeft een goede indruk over de verschillende meubels en de mogelijkheden binnen een volledig interieur! Dit book was onder meer de eerste aanzet voor het kopen van onze zetel.

10

Heb alles goed gevonden juist nog meer duidelijkheid over als er staat vanaf de prijs wat dit juist inhoud betekend dit dan dat de prijs er bij staat niet de juiste is grtjs

10

Heel mooi samengesteld, duidelijke info...prijzen, afmetingen.

8

Heel het huis wordt gerenoveerd dus zoeken we ook nieuwe meubels die bij het huis passen. Ik heb wel mooie meubels teruggevonden en daar ga ik zeker ook naar kijken in de winkel.

8

Vernieuwend en leuke ideeen ,bij elke collectie de kleurend goed aangepast. Hartelijk dank voor de inspuitende lookbook en hij is mooi samengesteld. Kom zeker en vast eens kijken. Ik ben een echte freak als het binnenhuis aangaat.

8

Overzichtelijk boek, geen specifieke opmerkingen

9

Mooie foto’s voor mij was de boek prima

9

Heb verschillende ideeën kunnen opdoen. Heel interessant boek.