Geschiedenis
Geschiedenis

Van buismeubelen tot betaalbaar design

XOOON zag het licht in 2011. Een jong merk dus, maar wel met een rijke historie! De basis werd gelegd in 1968 toen George Van den Bosch onder de naam Habufa begon met de productie van stalen buismeubelen. Ruim 50 jaar later is zijn onderneming uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met 3 verschillende meubelmerken én een eigen decoratiemerk. Daar zijn wij als XOOON trots op. En dat steken wij – letterlijk – niet onder stoelen of banken.

Be your own designer
Be your own designer

Waarvoor staat XOOON? 

Bij XOOON geloven wij dat je gelukkig wordt van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt! Wij laten je graag zien wat er mogelijk is met onze eigenzinnige meubelcollectie. Natuurlijk presenteren wij slechts suggesties, want jij bepaalt je eigen stijl. Ons belangrijkste advies: durf anders te zijn, wees creatief, en combineer jouw smaak met onze betaalbare designmeubelen.

#TEAMWORK
#TEAMWORK

De mensen achter het merk

XOOON staat voor een teamprestatie. Wij zijn trots op iedereen die zijn steentje bijdraagt om voor jou het perfecte meubel te verzorgen. Van designer tot vrachtwagenchauffeur en van servicemedewerker tot winkelverkoper. Het XOOON-team staat voor je klaar!