XOOON - URBAN

URBAN

Collectie

Functioneel industrieel

Bij een industriële woonkamer, denk jij waarschijnlijk aan een stoere, cognac lederen zetel. Kleur en bekleding zijn belangrijk. Onze designers echter legden de focus bij de designsalon “URBAN” op functioneel design. Hét codewoord in een industrieel interieur. En de kleur? Die kan je nog altijd zelf kiezen!

Be your own designer

Jouw ideale salon stel je zelf samen

De design lounge "URBAN" is ontworpen volgens de kernwaarden van industrieel wonen: comfort en functionaliteit in een stoer design. Deze bank stel je helemaal zélf samen: van XS tot XXL! Combineer de verschillende elementen tot jouw perfecte sofa.

 

In een urban industrieel interieur gaan vorm en functie hand in hand.

Greg
Ontwerper
"URBAN"
Verborgen talenten

De balans tussen functie en design

1. Kies jouw kleur, stof en stijl!

Dacht jij bij industrieel aan een cognac lederen bank? Dat kàn, maar niets moét. Jij kiest zélf welke bekleding en kleur het beste bij jouw industrieel interieur past. De “URBAN” is in vele kleuren stof of leder mogelijk en verkrijgbaar met smalle of brede armleuning. De designer in jou kan dus aan de slag!

De brede arm kan je combineren met een afgeronde designpoot met V-vorm óf met een ranke, rechte designpoot. De smalle armleuning is enkel verkrijgbaar in combinatie met de laatste. Beide typen poten zijn leverbaar in RVS en zwart metaal.

2. Comfortabel zitten én opbergen

In oude industriële panden is aan oppervlakte doorgaans geen gebrek. Tegenwoordig moet je echter steeds vaker creatief omgaan met de meestal vrij compacte ruimte, zeker als je in de stad woont.

Deze comfortzetelis daarom uit te breiden met handige opties en volledig af te stemmen op jouw comfort- en opbergwensen. Voorzie de longchair of ottomane optioneel van extra opbergruimte óf de 2,5-zits elementen van een ingebouwde loungefunctie.

3. Zalig zitcomfort

Oogt het rechte, robuuste design op het eerste zicht wat stijfjes? Schijn bedriegt! Eens je je op de comfortbank laat vallen, kom je er niet meer uit.

De royale zitdiepte en verstelbare hoofdsteunen garanderen hoogwaardig zitcomfort. Bovendien kan de “URBAN” optioneel voorzien worden van pocketvering.

De “URBAN” leent zich perfect als neutrale basis in een industriële woonkamer.

Marleen
Styliste

Hoeksalon "URBAN"


Een comfort salon met opbergruimte

Een comfort salon met opbergruimte
Nordic industrial

Een neutrale basis voor een industrieel interieur

Een woonkamer in industriële stijl met de “URBAN” als een neutrale basis. Niet standaard, maar daardoor des te meer bijzonder! Maak ‘m interessanter door stoere accenten toe te voegen, zoals natuurlijke en ruwe materialen en texturen (staal, beton, hout, leder, bakstenen etc.). Combineer die dan met neutrale kleuren (grijs, cognac, zwart en wit).

Je hoeft niet per se voor één woonstijl te kiezen. De industriële woonstijl is een dominante stijl. Toch is die goed te combineren met sobere Scandinavische of moderne, minimalistische invloeden. Neutrale kleuren en natuurlijke materialen liggen namelijk aan de basis van alle drie de woonstijlen.

Door stijlen te combineren voeg je meer persoonlijkheid toe aan je woonkamer. Ons advies? Dúrf anders te zijn!

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen