3D interieuradvies

Maak nu je afspraak!

Ben je benieuwd of jouw woondroom realistisch is? Met een 3D-interieurontwerp zie je precies wat er mogelijk is! Elke XOOON-winkel heeft een Design Studio waar je terecht kunt voor deskundig advies en een gedetailleerde 3D-tekening van jouw nieuwe interieur. Maak hierbij gebruik van je eigen interieurfoto’s en combineer deze met realistische productfoto’s van onze meubelen. Het eindresultaat: een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur.  

Van idee tot interieur in 4 stappen

Stap 1: Plan je afspraak

Maak een afspraak bij een winkel van jouw keuze via het formulier op de volgende pagina. Kies een dag en tijdstip die jou goed passen en upload eventueel al een plattegrond, afmetingen en foto’s van de ruimte die je wilt (her)inrichten.

Stap 2: Bespreek jouw wensen

Tijdens de afspraak in de winkel bespreek je jouw wensen met onze interieuradviseur. De meeste meubels kun je ter plekke bekijken en in de Design Studio hebben we stalen van alle stoffen en materialen waaruit je kunt kiezen. Heb je jouw favorieten al uitgezocht? Neem dan zeker je verlanglijst mee naar de afspraak.

Stap 3: Van idee tot ontwerp

Jouw keuzes verwerken we meteen in een 3D interieurontwerp. Zo krijg je een heel reëel beeld van je nieuwe inrichting. Door opstellingen, kleuren en materialen te veranderen, kun je verschillende opties vergelijken, net zolang tot je helemaal tevreden bent. En wat helemaal handig is: bij elk ontwerp zie je ook meteen het kostenplaatje!

Stap 4: Ontvang jouw virtuele woonkamer

Ben je helemaal blij met het eindresultaat? Dan ontvang je een print van het 3D-ontwerp en de bijpassende, uitgebreide offerte. Zo kun je er nog even rustig over nadenken óf meteen de bestelling plaatsen en je gaan verheugen op je nieuwe meubels!

Wat neem je mee:
• Een plattegrond of schets van je kamer, inclusief ramen en deuren en alle afmetingen
• Een ingevulde 3D-checklist (zie afspraakformulier)
• Heb je foto’s van de vloer, de wand- of raambekleding of het uitzicht, dan kunnen we die zeker gebruiken. Ook foto’s van bijvoorbeeld een schilderij of andere persoonlijke objecten die je in je nieuwe inrichting terug wilt zien zijn welkom. We verwerken ze meteen in het 3D ontwerp, dat daardoor nog ‘echter’ lijkt!

Wat kost een 3D interieurontwerp?
Je kunt een 3D-interieurontwerp t.w.v. 149,- nu gratis inplannen.

Wat krijg je van ons?
• Een uitgebreid adviesgesprek, waarin we jouw wensen en jouw woonruimte in kaart brengen
• Een volledig in kleur 3D interieurontwerp dat inzicht geeft in je inrichtingsmogelijkheden en
  kleur- en materiaalkeuzes voor je meubels
• Een kopie van het gekozen 3D ontwerp en de bijbehorende offerte

De XOOON Design Store brengt woondromen tot leven. Plan dus snel je afspraak!