XOOON - TALISMAN

TALISMAN

Collectie
Longchair links - 2,5 zits zonder armen - ottomane rechts

Talisman

Longchair links - 2,5 zits zonder armen - ottomane rechts

vanaf € 3.499,- € 3.199,-
Bekijk product

Scandinavisch én industrieel

Zoals de meeste meubelen uit onze XOOON collectie past de “TALISMAN” niet netjes in één woonstijl. Deze salon zou zich overal thuis voelen. Máár alleen jij beslist of ‘ie thuis hoort in jouw interieur. In welke stijl zit jij goed?

Interieurstijlen combineren

Eén salon, een mix van stijlen

Onze drie pijlers – de drie woonstijlen – hebben een aantal raakvlakken. In het ontwerp van de “TALISMAN” vind je bijvoorbeeld kenmerken terug van de Scandinavische én de industriële woonstijl. Natuurlijk kies je zelf de combinatie die het beste aansluit bij jouw interieur en persoonlijke voorkeur.

Welke combinatie zou jij maken? Combineer je slanke elementen voor een Scandinavische uitstraling, stoere onderdelen voor een industriële look and feel of ga je voor een evenwichtige combinatie van de twee? Ontdek de mogelijkheden van de "TALISMAN".

Veelzijdig design

Smalle of brede arm en pootjes naar keuze

Deze salon is verkrijgbaar met een smalle (25 cm) of brede (33 cm) armleuning. Beide kunnen worden gecombineerd met drie type poten: ranke designpootjes in zwart metaal of aluminiumkleur of een meer potig onderstel in RVS. Voor welke combi zou jij gaan? 

Uitstraling én comfort

Ruimtelijk én comfortabel gevoel

De “TALISMAN” is niet alleen esthetisch de ideale mix. Onze ontwerpers hebben ook gedacht aan comfort. De salon is standaard voorzien van verstelbare hoofdsteunen. Als je erin zit, kan je die dus naar wens omhoog klappen voor een meer comfortabele houding. Je klapt ze even gemakkelijk weer omlaag, wanneer je niet in de salon zit. Zo blijft de rugleuning laag én behoud je het ruimtelijke gevoel dat zo typerend is voor zowel industriële als Scandinavische woonkamers.

Donker of toch licht?

Terug naar de basis voor de perfecte mix

Het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen zoals hout en metaal ligt aan de basis van de Scandinavische én de industriële woonstijl. In een industrieel interieur kies je echter voor diepe, warme tinten en donkere, ruwe materialen. Kenmerkend voor een Scandinavisch interieur zijn natuurlijke pastels, licht hout en meer zachte materialen.

Bij de “TALISMAN” kan je die kenmerken mixen. Zo kan je een donker groene stoffering combineren met ranke armleuningen en hoge pootjes. Óf een lichte pasteltint met brede armleuningen en een brede poot in ruwer RVS. Ónze favoriet? Deze salon in een cognac stof met lederlook!

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen