XOOON - MANAROLA

MANAROLA

Collectie
Deze sofa is niet meer verkrijgbaar.

Vraag een kind om een huis te tekenen en er bestaat een grote kans dat er een vierkant met driehoekig puntdak op papier verschijnt. Eenvoudige vormen zonder opsmuk, maar daarmee meteen duidelijk en effectief. Eigenlijk is dat precies de essentie van minimalistisch design: het meer-is-minder-effect! Met dat idee in het achterhoofd zag sofa MANAROLA het licht op onze tekentafel.

Let’s talk shapes
Let’s talk shapes

Een minimalistische sofa met zachte rondingen

Ordenen, keuzes maken en alles terugbrengen naar de essentie. Daar draait het om bij minimalistisch design. En dat is bij de MANAROLA absoluut gelukt! De bank oogt laag, strak en clean. Maar als je goed kijkt, zie je hoe zachte rondingen de sofa een stijlvolle luchtigheid geven.

Focus op de details
Focus op de details

Sofa op hoge poten met smalle armleuningen

De “MANAROLA” is dé perfecte sofa om vrij in je woonkamer te plaatsen. Een mix van subtiele details maakt van deze loungesofa een opvallende blikvanger. De stiknaden, vormen een fraai patroon en zijn ook aan de achterzijde van de bank doorgevoerd. De smalle gebogen armleuningen zijn evenals de zitkussens voorzien van inpulling. Daardoor oogt de sofa zacht en comfortabel. De zijkant van de rugleuning en ottomane zijn afgewerkt met een stijlvolle bies naar keuze. De strakke basisplint en hoge metalen poten tillen de toch al luchtige “MANAROLA” nog verder de hoogte in.

Kies voor comfort

De luxe van een sofa die je zelf kunt samenstellen

Op het vlak van comfort doet de MANAROLA precies wat hij belooft: jou het perfecte loungegevoel geven! De schuin weglopende rugleuning nodigt uit om lekker ontspannen te gaan zitten. Bovendien kan je kiezen uit drie soorten zitcomfort. Standaard is de sofa voorzien van hoogwaardig suprême foam, maar je kan ook kiezen voor comfortabele pocketvering (luxe pocket comfort) of voor de ultieme zit-ervaring combinatie van pocketvering met Memory foam (pocket comfort +)!

Kies je voor een contrasterende bies of juist tone-in tone? Jij bepaalt!

Marleen
Styliste
Denk niet in hokjes

Met goed design kun je alle kanten op

Wij gaven onze MANAROLA een lichtblauw, stoffen jasje. Een perfect evenwichtig middelpunt voor een minimalistische woonkamer waar rust en balans centraal staan. Maar ook in een Scandinavische setting zou deze sofa helemaal tot zijn recht komen. Combineer deze sofa met natuurlijk houten materialen en aardse accenten en je haalt zo die Noordelijke sfeer in huis.

Laat je door ons vooral niet beperken in je creativiteit. De MANAROLA laat zich niet in een hokje duwen. En zo zien wij het graag bij XOOON. Jij bepaalt hoe onze ontwerpen voor jou het beste tot hun recht komen.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de “MANAROLA” collectie?

De “MANAROLA” collectie valt onder de minimalistische woonstijl. De quote die bij deze woonstijl centraal staat is: ‘keep it simple’. Hierbij draait alles om licht, evenwicht, ruimte en balans. Dit betekent natuurlijk niet dat je interieur sfeerloos of saai hoeft te zijn. In een minimalistische setting komen design items extra goed uit de verf.

Wat kenmerkt de bank uit de “MANAROLA” collectie?

De designbank uit de “MANAROLA” collectie is een echte eyecatcher voor jouw minimalistische interieur. Met zijn strakke en heldere lijnen is deze bank het voorbeeld van een stijlvol minimalistisch design. Maar als je goed kijkt, zie je hoe zachte rondingen de bank een stijlvolle luchtigheid geven. Het belangrijkste kenmerk van deze designbank is zijn open en ruimtelijke look.

Bij welke woonstijlen past de “MANAROLA” bank?

Minimalistische meubels hebben het voordeel dat ze vaak in elke woonstijl te integreren zijn. Want ook de “MANAROLA” is een echte kameleon onder de banken. Het open karakter van de bank is ideaal voor elke woonstijl waarin licht en ruimte centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan een Scandinavische setting, hier zou de bank volledig tot zijn recht komen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de “MANAROLA” bank?

“MANAROLA” is gelijk te herkennen aan zijn hoge poten en smalle armleuningen. Een mix van subtiele details maakt van deze loungebank een echte eyecatcher. De bank oogt heerlijk zacht en comfortabel door de zitkussens die voorzien zijn van inpulling. Tot slot tillen de strakke basisplint en hoge metalen poten de luchtige bank nog verder de hoogte in.

Alle woonstijlen