FANEUR

FANEUR

collectie
eetkamerstoel - zwart frame - combi kibo / fantasy

Otis

eetkamerstoel - zwart frame - combi kibo / fantasy

€ 149,-
Bekijk product
eetkamertafel 180 x 100 cm

Faneur

eetkamertafel 180 x 100 cm

€ 999,-
Bekijk product
boekenkast 70 cm - 1-deur + 11-niches

Faneur

boekenkast 70 cm - 1-deur + 11-niches

€ 699,-
Bekijk product
vitrine 110 cm - 2-glasdeuren + 2-deuren (+ led)

Faneur

vitrine 110 cm - 2-glasdeuren + 2-deuren (+ led)

€ 1.299,-
Bekijk product
Subtiel & elegant
Subtiel & elegant

Uniek karakter, natuurlijke eenvoud

Het programma “FANEUR” bestaat uit stijlvolle, verfijnde meubels met een elegant karakter. Het lichte eikenhout vormt de ideale basis voor een Scandinavische look. De geschraapte afwerking van het hout is subtiel en oogt niet robuust. Dat draagt bij aan de rustige uitstraling van een Scandinavisch interieur.

Simplicity is the key
Simplicity is the key

Licht eikenhout met metaalomlijsting

Natuurlijke houtaccenten zijn typerend voor de meubels uit de “FANEUR” collectie. In combinatie met de verfijnde metalen omlijsting en handgrepen krijgen de meubels een eenvoudige, rustieke én unieke uitstraling. Zoals Yin en Yang, zo bewaart ook de “FANEUR” collectie haar balans. Sfeervolle LED-verlichting en soft-close-systeem in de deuren en laden maken de meubels ook zacht en licht in gebruik.

“Waarom Scandinaviërs zo van licht houden? Vanwege het contrast met de lange, donkere dagen in de winter."

Anke
Styliste
Nordic Living
Nordic Living

Scandinavisch design: natuurlijk & licht

Scrol je uren door Pinterest en Instagram op zoek naar inspiratie voor een Scandinavisch interieur? Lees verder en ontdek hoe je je woonkamer omtovert tot een Nordic walhalla. Lichte kleuren en natuurlijke materialen liggen aan de basis van een deze populaire woonstijl. Het lichte eikenhout van de “FANEUR” lijn past dus perfect binnen een Scandinavisch interieur. Het is een rustige basis met tijdloze uitstraling en je kan er nog alle kanten mee op! Durf het programma te combineren met aardse tinten! Hét item dat volgens ons ook echt in een Scandinavisch interieur thuis hoort, is een comfortabele stoffen salon. Nee, we bedoelen niet zo’n ingezakte plofzetel. Wat dan wel? Een mooie, strakke designsalon met rechte vormen die er uitziet alsof ‘ie beter zit dan je favoriete spijkerbroek! De “LIMA”, bijvoorbeeld, is knus, maar heeft ook die strakke, moderne en frisse uitstraling. Een Scandinavisch model met veel charisma dat ook nog eens pérfect bij de “FANEUR” lijn past.

We kunnen eindeloos doorgaan met onze tips, maar het belangrijkste is dat je je eigen smaak niet uit het oog verliest! Wij leggen jou geen regeltjes op. Vergeet geen persoonlijke toets toe te voegen aan je interieur. Wil jij verschillende stijlen mixen? Ga je gang! Wij houden je niet tegen. Heb vooral plezier met het inrichten van je woning!

Alle woonstijlen