XOOON

FANEUR

collectie
eetkamertafel 240 x 110 cm

Faneur

eetkamertafel 240 x 110 cm

€ 1.399,- € 1.099,-
Bekijk product
eetkamerstoel RVS 4-poots - Lady grijs of mint

Artella

eetkamerstoel RVS 4-poots - Lady grijs of mint

€ 199,-
Bekijk product
vitrine 110 cm - 2-glasdeuren + 2-deuren (+ LED)

Faneur

vitrine 110 cm - 2-glasdeuren + 2-deuren (+ LED)

€ 1.699,- € 1.499,-
Bekijk product
Subtiel & elegant
Subtiel & elegant

Uniek karakter, natuurlijke eenvoud

De “FANEUR” collectie van XOOON bestaat uit stijlvolle, verfijnde meubels met een elegant karakter. De basis wordt gevormd door licht eikenhout, wat zorgt voor een Scandinavisch design. De geschraapte afwerking van het hout is subtiel en oogt niet te robuust. Hierdoor krijg je de rustige uitstraling van een Scandinavisch interieur.

Simplicity is the key
Simplicity is the key

Licht eikenhouten meubels met metaalomlijsting

Natuurlijke houtaccenten zijn typerend voor de Scandinavische meubels van de FANEUR collectie. Door de combinatie met een verfijnde metalen omlijsting en handgrepen krijgen de Scandinavische meubels en eenvoudige, rustieke en unieke uitstraling. Deze mix van materialen zorgt voor een natuurlijke balans in de FANEUR collectie. De sfeervolle LED-verlichting geeft een warme uitstraling, terwijl het soft-close systeem zorgt voor optimaal gebruiksgemak.

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen Nordic walhalla? Met lichte kleuren en natuurlijke materialen vorm jij alvast een basis voor deze populaire woonstijl. Met het lichte eikenhout van de FANEUR collectie van XOOON heb jij dus al een perfecte start voor een Scandinavisch interieur. De FANEUR collectie vormt een rustige basis en kan door zijn tijdloze uitstraling met veel verschillende woonstijlen uitgebreid worden.

“Waarom Scandinaviërs zo van licht houden? Vanwege het contrast met de lange, donkere dagen in de winter."

Anke
Styliste
Nordic Living
Nordic Living

Combineren met Scandinavisch design

Durf jij het aan om jouw Scandinavische meubels te combineren met andere stijlen? Probeer bijvoorbeeld eens aardse tinten. Een onmisbaar item in ieder Scandinavisch interieur is een comfortabele stoffen salon. Ga voor een mooie, strakke designsofa met rechte lijnen om de Scandinavische look te behouden. De salon “LIMA”, bijvoorbeeld, is knus, maar heeft ook die strakke, moderne en frisse look. Een Scandinavisch model dat perfect bij de FANEUR collectie van XOOON past.

Wij kunnen jou natuurlijk eindeloos voorzien van tips, maat het belangrijkste is dat jij jouw eigen smaak niet uit het oog verliest. Vergeet daarom ook geen persoonlijke toets aan jouw interieur toe te voegen. Wil jij graag verschillende stijlen mixen? Ga je gang! Wij zullen je niet tegenhouden. Heb vooral plezier met het inrichten van jouw woning!

Alle woonstijlen