XOOON

DARWIN

collectie
armstoel - draaibaar - combi rug in Pala / front in Malmo

Inaya

armstoel - draaibaar - combi rug in Pala / front in Malmo

€ 299,- € 249,-
Bekijk product
Deze collectie is niet meer verkrijgbaar

Minimalistisch design met een natuurlijke look

Houd je van meubelen met een moderne look en strakke lijnen? Maar vind je een natuurlijke look in je interieur net zo belangrijk? Dan zijn de meubelen uit de collectie DARWIN precies wat je zoekt! Deze collectie combineert minimalistisch design met een stijlvolle combinatie van wit gelakt MDF en natuurlijke eikenhouten accenten. Eenvoudig, fris én stijlvol!

Fris & verfijnd
Fris & verfijnd

Eenvoud in modern design

De collectie DARWIN blinkt uit in eenvoud. Strakke lijnen voeren de boventoon. De combinatie van witgelakte fronten en eikenhouten accenten straalt rust en luxe uit. De kastmeubelen hebben een tijdloze uitstraling en ze zijn daardoor eenvoudig met andere meubelen te combineren.

Collectie "DARWIN"


Minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN”

Minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN”
Less is more
Less is more

Strakke lijnen

Bij de collectie DARWIN voeren strakke lijnen de boventoon. Al het overbodige wordt weggelaten. De deuren en laden zijn greeploos en uitgerust met luxe push-to-open systeem. De niches zijn uitgerust met subtiele LED-verlichting. De kasten uit de DARWIN collectie zijn op twee manieren te plaatsen. Je kunt kiezen voor het hoge zwartmetalen onderstel of lage houten voetjes.

De meubelen van de DARWIN collectie hebben een tijdloze, rustige look. Ze zijn dan ook eenvoudig in verschillende woonstijlen toe te passen.

Lisette
Styliste
In the spotlight
In the spotlight

Stijlvolle opbergruimte

Highboards en dressettes winnen steeds meer aan populariteit. En dat is niet voor niets: dit type kast biedt meer opbergruimte dan een dressoir, maar is minder hoog dan een bergkast. Het highboard en de dressette uit de DARWIN-collectie zijn hiervan een mooi voorbeeld. Praktisch, functioneel én elegant: ze vormen ze een stijlvolle blikvanger in je interieur.

TIP: wil je de collectie DARWIN graag in het echt bekijken? Er is altijd wel een XOOON winkel bij jou in de buurt! Laat je inspireren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de collectie “DARWIN”?

De meubels van de collectie “DARWIN” komen vooral goed tot hun recht in de minimalistische woonstijl. Bij een minimalistische inrichting spelen strakke lijnen, basic vormen en een  rustige, cleane look een grote rol. Deze kenmerken zie je ook terug in het ontwerp van de kasten en tafels van de “DARWIN” collectie. De minimalistische meubels uit de collectie DARWIN passen echter ook goed in een Scandinavisch interieur waar rust, licht en natuurlijke elementen ook een grote rol spelen.

 

Uit wat voor type meubels bestaat de collectie “DARWIN”?

De collectie “DARWIN” bestaat uit minimalistische kasten en tafels. Strakke lijnen voeren de boventoon en alle overbodige details zijn in het ontwerp van deze minimalistische meubels weggelaten. De deuren en laden van de kasten zijn greeploos en de combinatie van witgelakte fronten en eikenhouten accenten benadrukt de eenvoudige belijning. Deze eenvoud zie je ook terug in de tafels van de “DARWIN’ collectie. Het eikenhoutenblad lijkt te zweven en het metalen onderstel met houtinleg geven de minimalistische tafels hun strakke look.

 

 

Welke kleuren passen goed bij de minimalistische collectie “DARWIN”?

In een minimalistisch interieur draait alles om rust en ruimte. Daarbij vormt wit vaak de hoofdkleur, maar wij raden je aan te experimenteren met andere kleuren en materialen. Een contrast met egale, eigentijdse kleuren laat de strakke belijning van de witte  minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN” zelfs goed naar voren komen. Een warme egale kleur op de muren laat de kasten nog beter uitkomen. En met kleurrijke stoelen rondom de tafel breng je opvallende, kleurrijke jke accenten aan.

Welke materialen zijn gebruikt in de collectie “DARWIN”?

De kasten van de minimalistische collectie “DARWIN” zijn gemaakt van een combinatie van eikenhout, witgelakte fronten en zwart metalen elementen. Strakke lijnen voeren de boventoon en de meubels passen daarmee perfect in een minimalistische interieur. Om diepte te creëren, zijn niches uitgerust met subtiele LED-verlichting. De minimalistische tafels uit de collectie “DARWIN” hebben een blad in eikenhout en een strak metalen onderstel met houtinleg.

 

 

Alle woonstijlen