XOOON

DARWIN

collectie
Fris & verfijnd
Fris & verfijnd

Ga voor een minimalistisch design met DARWIN

Ga voor een minimalistisch interieur met de meubels uit de “DARWIN” collectie van XOOON. Deze collectie blinkt uit in al z’n eenvoud. Door het tijdloze karakter van de collectie kan je elk meubel gemakkelijk combineren met meubelen uit andere XOOON collecties. De combinatie van witte fronten en houten accenten straalt rust en luxe uit. Dankzij de greeploze deuren en laden blijft de strakke vormgeving behouden.

De “DARWIN” collectie blinkt uit in al z’n eenvoud. Door het tijdloze karakter van de witte meubels kun je deze gemakkelijk met andere XOOON collecties combineren. De combinatie van witte fronten en houten accenten straalt rust en luxe uit. Dankzij de greeploze deuren en laden blijft de strakke vormgeving behouden.

Collectie "DARWIN"


Minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN”

Minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN”
Less is more
Less is more

Minimalistische meubels met strakke lijnen

Strakke lijnen voeren de boventoon en al het overbodige wordt weggelaten bij minimalistische meubels. De witgelakte fronten en eikenhouten accenten benadrukken de eenvoudige belijning. Om diepte te creëren, zijn de niches uitgerust met subtiele LED-verlichting. De kasten uit de "DARWIN" collectie zijn bovendien op twee manieren te plaatsen. Ga je voor het hoge zwartmetalen onderstel of kies je voor lage houten voetjes?

Clean but colourful
Clean but colourful

Licht eiken met witte accenten

Een minimalistisch interieur. Hoe zou jij dat beschrijven? Kaal, wit en leeg? Bij XOOON zien we dat íets anders. Want, geef toe, op het eerste zicht lijkt die beschrijving niet zo heel spannend. Toch? In een minimalistisch interieur draait alles om rust en ruimte. Je meubels vormen de basis van je interieur. Wit is inderdaad de hoofdkleur, máár dat wil niet zeggen dat je niet met kleuren en materialen kan experimenteren! Het contrast met chique, eigentijdse kleuren laat de strakke belijning van je witte meubels zelfs mooi uitkomen. Een warme egale kleur op de muren of kleurrijke stoelen rond de eettafel, kunnen best in een minimalistisch interieur. Een tip van onze stylistes: keep it simple. Strakke muren horen bij een minimalistisch interieur. Hang niet te veel frutsels aan de muur en kies geen behang met een drukke print. Kies niet voor te veel accessoires op tafel of op en in je kasten. Ga voor een paar unieke items en leg daar de focus op. Ook lichte houten accenten creëren warmte, zonder dat ze de sobere look waar je naar streeft, verstoren. Natuurlijk presenteren wij slechts suggesties. We laten jou enkel zien wat er mogelijk is met deze eigenzinnige meubelcollectie. Jij bepaalt je eigen stijl!

Het toverwoord voor een minimalistisch interieur is functioneel en dat zie je terug in de “DARWIN collectie”. De deuren en laden zijn greeploos en uitgerust met luxe push-to-open systeem. Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting in de niches kun je een paar leuke woonaccessoires in de spotlight zetten.

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de collectie “DARWIN”?

De meubels van de collectie “DARWIN” komen vooral goed tot hun recht in de minimalistische woonstijl. Bij een minimalistische inrichting spelen strakke lijnen, basic vormen en een  rustige, cleane look een grote rol. Deze kenmerken zie je ook terug in het ontwerp van de kasten en tafels van de “DARWIN” collectie. De minimalistische meubels uit de collectie DARWIN passen echter ook goed in een Scandinavisch interieur waar rust, licht en natuurlijke elementen ook een grote rol spelen.

 

Uit wat voor type meubels bestaat de collectie “DARWIN”?

De collectie “DARWIN” bestaat uit minimalistische kasten en tafels. Strakke lijnen voeren de boventoon en alle overbodige details zijn in het ontwerp van deze minimalistische meubels weggelaten. De deuren en laden van de kasten zijn greeploos en de combinatie van witgelakte fronten en eikenhouten accenten benadrukt de eenvoudige belijning. Deze eenvoud zie je ook terug in de tafels van de “DARWIN’ collectie. Het eikenhoutenblad lijkt te zweven en het metalen onderstel met houtinleg geven de minimalistische tafels hun strakke look.

 

 

Welke kleuren passen goed bij de minimalistische collectie “DARWIN”?

In een minimalistisch interieur draait alles om rust en ruimte. Daarbij vormt wit vaak de hoofdkleur, maar wij raden je aan te experimenteren met andere kleuren en materialen. Een contrast met egale, eigentijdse kleuren laat de strakke belijning van de witte  minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN” zelfs goed naar voren komen. Een warme egale kleur op de muren laat de kasten nog beter uitkomen. En met kleurrijke stoelen rondom de tafel breng je opvallende, kleurrijke jke accenten aan.

Welke materialen zijn gebruikt in de collectie “DARWIN”?

De kasten van de minimalistische collectie “DARWIN” zijn gemaakt van een combinatie van eikenhout, witgelakte fronten en zwart metalen elementen. Strakke lijnen voeren de boventoon en de meubels passen daarmee perfect in een minimalistische interieur. Om diepte te creëren, zijn niches uitgerust met subtiele LED-verlichting. De minimalistische tafels uit de collectie “DARWIN” hebben een blad in eikenhout en een strak metalen onderstel met houtinleg.

 

 

Alle woonstijlen