XOOON

DARWIN

collectie
eetkamerstoel + gat in rug - zwart frame - stof lana

Matiz

eetkamerstoel + gat in rug - zwart frame - stof lana

€ 179,- € 159,-
Bekijk product
dressette 3-deuren + 2-laden + 1-niche - 160 cm (+ led)

Darwin

dressette 3-deuren + 2-laden + 1-niche - 160 cm (+ led)

€ 1.399,- € 1.299,-
Bekijk product
boekenkast 14-niches - 70 cm

Darwin

boekenkast 14-niches - 70 cm

€ 649,-
Bekijk product
eetkamertafel 210 x 100 cm

Darwin

eetkamertafel 210 x 100 cm

€ 1.199,-
Bekijk product
Fris & verfijnd
Fris & verfijnd

Ga voor een minimalistisch design met DARWIN

Ga voor een minimalistisch interieur met de meubels uit de “DARWIN” collectie van XOOON. Deze collectie blinkt uit in al z’n eenvoud. Door het tijdloze karakter van de collectie kan je elk meubel gemakkelijk combineren met meubelen uit andere XOOON collecties. De combinatie van witte fronten en houten accenten straalt rust en luxe uit. Dankzij de greeploze deuren en laden blijft de strakke vormgeving behouden.

De “DARWIN” collectie blinkt uit in al z’n eenvoud. Door het tijdloze karakter van de witte meubels kun je deze gemakkelijk met andere XOOON collecties combineren. De combinatie van witte fronten en houten accenten straalt rust en luxe uit. Dankzij de greeploze deuren en laden blijft de strakke vormgeving behouden.

Collectie "DARWIN"


Minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN”

Minimalistische meubels uit de collectie “DARWIN”
Less is more
Less is more

Minimalistische meubels met strakke lijnen

Strakke lijnen voeren de boventoon en al het overbodige wordt weggelaten bij minimalistische meubels. De witgelakte fronten en eikenhouten accenten benadrukken de eenvoudige belijning. Om diepte te creëren, zijn de niches uitgerust met subtiele LED-verlichting. De kasten uit de "DARWIN" collectie zijn bovendien op twee manieren te plaatsen. Ga je voor het hoge zwartmetalen onderstel of kies je voor lage houten voetjes?

Clean but colourful
Clean but colourful

Licht eiken met witte accenten

Een minimalistisch interieur. Hoe zou jij dat beschrijven? Kaal, wit en leeg? Bij XOOON zien we dat íets anders. Want, geef toe, op het eerste zicht lijkt die beschrijving niet zo heel spannend. Toch? In een minimalistisch interieur draait alles om rust en ruimte. Je meubels vormen de basis van je interieur. Wit is inderdaad de hoofdkleur, máár dat wil niet zeggen dat je niet met kleuren en materialen kan experimenteren! Het contrast met chique, eigentijdse kleuren laat de strakke belijning van je witte meubels zelfs mooi uitkomen. Een warme egale kleur op de muren of kleurrijke stoelen rond de eettafel, kunnen best in een minimalistisch interieur. Een tip van onze stylistes: keep it simple. Strakke muren horen bij een minimalistisch interieur. Hang niet te veel frutsels aan de muur en kies geen behang met een drukke print. Kies niet voor te veel accessoires op tafel of op en in je kasten. Ga voor een paar unieke items en leg daar de focus op. Ook lichte houten accenten creëren warmte, zonder dat ze de sobere look waar je naar streeft, verstoren. Natuurlijk presenteren wij slechts suggesties. We laten jou enkel zien wat er mogelijk is met deze eigenzinnige meubelcollectie. Jij bepaalt je eigen stijl!

Het toverwoord voor een minimalistisch interieur is functioneel en dat zie je terug in de “DARWIN collectie”. De deuren en laden zijn greeploos en uitgerust met luxe push-to-open systeem. Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting in de niches kun je een paar leuke woonaccessoires in de spotlight zetten.

Alle woonstijlen