XOOON

COLOMBO

tafels
eetkamertafel rond 150 cm massief eiken + mdf

Colombo

eetkamertafel rond 150 cm massief eiken + mdf

€ 1.299,-
Bekijk product
Hart van je huis

Jouw ideale tafel: rond of ovaal? 

Typerend voor een industrieel design is het gebruik van ruwe materialen. In een industrieel interieur kan je dus het beste kiezen voor een tafel met een stoere en ruwe uitstraling. Een tafel die op zichzelf al een blikvanger vormt, zoals de modellen uit de COLOMBO” collectie van XOOON. Door een massief houten tafelblad en een robuust zwart metalen onderstel creëer jij met de COLOMBO collectie alvast een goede basis voor een industrieel interieur.

Soft industrial

Massief tafelblad met geometrische metaalpoot

Alle tafels uit de XOOON COLOMBO tafelcollectie zijn verkrijgbaar met een rond of een ovalen tafelblad in massief eikenhout. Het warme hout vormt een mooi contrast met de stoere, geometrische zwarte metalen tafelpoten. De eetkamertafel COLOMBO vormt ongetwijfeld een blikvanger op zichzelf!

Wil jij helemaal een blikvanger in huis? De tafel COLOMBO is ook als bartafel verkrijgbaar. Door voor een bartafel met een industrieel design te gaan weet jij zeker dat jouw nieuwe eettafel een blijvende indruk maakt bij gasten!

Tafel "COLOMBO"


Letterlijk rond de tafel

Letterlijk rond de tafel
De leukste herinneringen creëer je rond de eetkamertafel!

Nicole van Riel
Around the table
Around the table

Middelpunt van je woonkamer

De eettafel is tegenwoordig vaak het kloppend hart van jouw huis. Alles gebeurt aan de eettafel. Je eet er een stevig ontbijt, leest er de krant, even je e-mail bijwerken, bijpraten met een kop koffie of thee of gezellig tafelen met vrienden. Reden te meer om een tafel te kiezen die letterlijk het middelpunt in een industrieel interieur vormt. Door de tafel centraal te plaatsen creëer jij een gevoel van ruimte, wat kenmerkend is voor een industrieel interieur. Bovendien komen de ruwe materialen zo het meeste tot hun recht.

Een ronde of ovalen eettafel is niet alleen een echte blikvanger in jouw industriële interieur, het bespaart ook nog eens ruimte, zonder dat je hoeft te snijden in het aantal zitplaatsen. Door de ronde vormen van de tafels in de COLOMBO collectie van XOOON kan jij de tafel op vele verschillende plekken neerzetten. Daarnaast heb jij ook geen scherpe randjes waaraan iemand zich kan bezeren.

Het belangrijkste in ieder interieur is een persoonlijke touch. Voel je vrij om met verschillende vormen en materialen te spelen om zo de perfecte combinatie voor jou te vinden. De mogelijkheden met een industrieel interieur zijn eindeloos. Met de industriële meubels van de XOOON COLOMBO collectie kan jij naar hartenlust combineren!

Alle woonstijlen