Make-over: binnenkijken bij prijswinnaars Alicia en Mark
#Stories

Make-over: binnenkijken bij prijswinnaars Alicia en Mark

Publicatiedatum 27 april 2022
Bewerkt op 4 juli 2022

Herinner jij je de winactie van oktober 2021 nog, waarbij je via de XOOON Pinterestpagina een nieuw interieur t.w.v. €7500,- kon winnen? Kijk binnen in de nieuw ingerichte woning van Alicia en Mark, de winnaars van de XOOON make-over uit Nederland.

Welke meubels zou jij kiezen met een XOOON wooncheque t.w.v. €7500,-? Alicia en Mark uit Harderwijk zochten naar een rustige mix tussen modern-industrieel en beachy vibes. Onze stylistes gingen samen met het koppel aan de slag.

Be your own designer
Be your own designer

Bezoek aan de showroom

Tijdens hun bezoek aan de XOOON showroom konden Alicia en Mark de verschillende meubelcollecties bekijken en uitproberen. Aangezien je veel van onze meubelen volledig naar wens kunt samenstellen, liet het koppel zich voor de stoffen en materialen adviseren door onze stylistes.

Op basis van hun interieurwensen werd een 3D-interieurontwerp uitgewerkt, zodat ze een duidelijk beeld kregen van hoe de meubels, materialen en kleuren er in hun woonkamer uit zouden komen te zien. Op basis daarvan kozen Alicia en Mark uiteindelijk de meubels die het beste bij hen en bij hun levensstijl pasten.

TIP: wil je ook een exclusieve preview zien van jouw favoriete meubelen ín je (nieuwe) interieur? Maak dan een afspraak voor een 3D-interieurontwerp in de XOOON winkel van jouw keuze!

Delivery-day

Inrichting van de woonkamer

Op de afgesproken datum werden de nieuwe XOOON meubelen geleverd. De meubels werden ter plaatse gemonteerd en op de juiste plek gezet. De gekozen designmeubelen passen perfect in de ruimte. De stoere eetkamertafel FRESNO met een asymmetrisch mozaïek-visgraat-patroon komt volledig tot z’n recht in de woonkamer. Er is bewust gekozen voor eetkamerstoelen in neutrale natuurtinten. Bovendien zijn deze INAYA stoelen comfortabel en handig in gebruik: ze zijn 360° draaibaar en voorzien van een handgreep. Om de lijn van de eethoek door te trekken in de zitruimte kreeg de elegante PUGLIA divan dezelfde stoffering en neutrale tint als de eetkamerstoelen. Het terugkerende accent zorgt voor een stijlvol geheel.

Eindresultaat
Eindresultaat

Modern industrieel met een bohemian tintje

Onze stylistes zorgden voor de finishing touch. Niet alleen de meubelen, maar ook de accessoires hebben zij zorgvuldig met Alicia en Mark gekozen. Het koppel droomde van een rustige mix tussen modern-industrieel en bohemian, beachy vibes.

Daarom combineerden we rustige natuurtinten en groene accenten. Rustig, maar allesbehalve saai. Het interieur heeft een huiselijke uitstraling met een moderne, industriële look en past bovendien helemaal in het designstraatje van XOOON. Alicia en Mark kunnen nu écht gaan genieten van hun “nieuwe” make-over.

TIP: Neem ook een kijkje in het interieur van de winnares uit België !

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Ook interessant...