Salon kopen? Stel zelf je salon samen bij XOOON
Resultaten: 21 (21)
Voorraad:

Salons

Salons nemen een belangrijke plek in, in woonkamers. Ze zijn vaak erg aanwezig en worden veel gebruikt. Het is de zithoek waar een familie aan het einde van de dag of in het weekend lekker bij elkaar komt zitten. Door de juiste salon te kiezen zorg je dat je heerlijk kunt genieten. 

Als je op zoek bent naar betaalbare salons dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment prachtige salons. Of je nu op zoek bent naar een 2-zitssalon, een 2,5-zitssalon, een 3-zitssalon, een hoeksalon of een poef, je zult versteld staan van onze keuze! In ons aanbod vind je verschillende stoffen en lederen salon van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij ook betaalbare design salon aan. Zo kun je jouw woonkamer karakter geven voor een leuke prijs! 

Bij de keuze van een salon is het erg belangrijk om rekening te houden met het gebruikersdoel van de salon. Daarbij moet eerst worden vastgesteld wat de afmeting van de salon mag zijn. Houdt er rekening mee dat je de salon altijd iets van de muur plaatst. Als je meerdere salons nodig hebt dan is het handig om na te gaan hoe je deze ten opzichte van elkaar wilt plaatsen. Verder moeten keuzes worden gemaakt wat betreft kleur en materiaal. Wij werken graag met duurzame stoffen en kwaliteitsleder. Bedenk je van tevoren goed hoe, door wie en hoe vaak de salon gebruikt zal gaan worden. Zo is een witte salon wellicht een minder verstandige keuze wanneer je kleine kinderen hebt die vaak nog knoeien. Ook het materiaal kan van invloed zijn op jouw keuze, aangezien het ene materiaal bijvoorbeeld gemakkelijker te onderhouden is dan het andere. Kijk snel verder naar ons grote aanbod betaalbare salons! Bij vragen kunt je natuurlijk vrijblijvend contact met een van onze dealers opnemen!

 

1 t/m 21 (van 21 resultaten)