Salon kopen? Stel zelf je salon samen bij XOOON
Resultaten: 17 (17)
Voorraad:

Salons

De salon, we liggen erop na een drukke dag en het vormt vaak de centrale plek in de woonkamer. Lekker met het hele gezin televisie kijken of gezellig met elkaar kletsen, de zitbank is de ideale plek in huis om lekker te ontspannen. Bij XOOON vind je daarom een breed aanbod salons in verschillende formaten en uitvoeringen. Hierdoor is er voor iedere gezinssituatie wel een geschikt model te vinden. 

Stel jouw ideale salon zelf samen!

De salon vormt vaak het middelpunt van de woonkamer en is daardoor een echte eyecatcher. Je wilt dus uiteraard een mooi model dat perfect op jouw woonwensen aansluit en feilloos binnen je interieur past. Uniek aan XOOON is dat je jouw zitbank helemaal zelf samenstelt! Je hebt hierbij de keuze uit diverse modellen. Ga je voor een grote driezitsbank  of hoeksalon waar je met gemak met het hele gezin op past? Als je wat minder ruimte in huis hebt, kun je het beste kiezen voor een van de tweezitsbanken of 2,5-zitsbanken. Ook kun je kiezen voor een poef of hocker. Deze plaats je voor de bank zodat deze als voetenbankje fungeert en je lekker languit kunt liggen. Daarnaast biedt deze ook nog eens een extra zitplaats. Verder heb je bij het samenstellen ruime keuze uit diverse soorten stof en leder voor de bekleding van de bank. En hou je van een zitbank in opvallende kleuren of heb je liever een salon in een bescheiden kleur? Geen probleem, bij XOOON kan het allemaal!

Betaalbaar design

De aanschaf van een nieuwe salon is vaak een dure investering. Bij XOOON houden we onze zitbanken betaalbaar voor iedereen zonder in te leveren op kwaliteit. Onze meubels worden in eigen huis met grote zorg samengesteld. Bij de productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo weet je dus zeker dat je een salon koopt van uitstekende kwaliteit waar je lange tijd plezier aan beleeft. Verder kun je nog meer uit jouw zitbank halen door leuke woondecoraties toe te voegen. Ga bijvoorbeeld voor een comfortabel plaid of decoratieve sierkussens. Zo kun je jouw persoonlijke draai geven aan je salon en zo nog meer sfeer in huis halen.

Advies van XOOON

Bij de keuze van een salon is het erg belangrijk om rekening te houden met het gebruikersdoel van de salon. Daarbij moet eerst worden vastgesteld wat de afmeting van de salon mag zijn. Houd er rekening mee dat je de salon altijd iets van de muur plaatst. Als je meerdere salons nodig hebt, dan is het handig om na te gaan hoe je deze ten opzichte van elkaar wilt plaatsen. Verder moeten keuzes worden gemaakt wat betreft kleur en materiaal. Wij werken graag met duurzame stoffen en kwaliteitsleder. Bedenk je van tevoren goed hoe, door wie en hoe vaak de salon gebruikt zal gaan worden. Zo is een witte salon wellicht een minder verstandige keuze wanneer je kleine kinderen hebt die vaak nog knoeien. Ook het materiaal kan van invloed zijn op jouw keuze, aangezien het ene materiaal bijvoorbeeld gemakkelijker te onderhouden is dan het andere. Bij al onze meubelstukken wordt een meubelpaspoort geleverd met alle belangrijke informatie over het onderhoud. Bij vragen kunt je natuurlijk vrijblijvend contact met een van onze dealers opnemen!

1 t/m 17 (van 17 resultaten)