Zó integreer je een barkruk in je interieur
Mischa van Hoof
#Tips

Zó integreer je een barkruk in je interieur

door Mischa van Hoof
Publicatiedatum 1 maart 2019
Bewerkt op 4 oktober 2018

Een bar of kookeiland is ideaal om met een aperitiefje alvast wat te kletsen tijdens het koken. Met een paar comfortabele barstoelen til je een ontbijt, lunch, koffiebreak, aperitief (vooral dat) of avondeten helemaal tot een niveau hoger. Heb je geen bar of kookeiland? No panic! Een barkruk is veelzijdig en dus geschikt voor élk interieur! Je kan er een leuk hoekje mee creëren. Lijkt hoog dineren je wel prettig? Kijk dan zeker eens naar ons assortiment bartafels.

You’ll love them!

Search for a perfect seat

Een barstoel voor elke woontrend

Bij XOOON vind je barstoelen voor elke interieurstijl: van stoere industriële barkrukken zoals de "MAC", tot moderne minimalistische zoals de “QUINT”. In een hip Scandinavisch interieur past een designstoel zoals de “OTIS” dan weer perfect.

Wil je de stijl van jouw barkruk doortrekken naar de eetkamer? Match je barstoelen met je eetkamerstoelen! Ontdek stoel, “OTIS”"QUINT" en "NOVALI". De echte waaghalzen kunnen ook kiezen voor het eetkamerbankje “OTIS”.

"Met een trendy barstoel til je je interieur zo naar een hoger niveau!"

Anke
Make your chair spin

Verdraaid handig!

Het is altijd zo’n gedoe om met een barstoel te moeten schuiven. Daarom zijn de barstoelen van XOOON uitgerust met een luxe draaisysteem. Zo kan je gemakkelijk op- en afstappen. Verdraaid handig én het scheelt je een hoop overbodig schuiven met de stoel!

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Ook interessant...