Een interieur moet rust en warmte uitstralen
#Binnenkijken

Een interieur moet rust en warmte uitstralen

Publicatiedatum 27 mei 2024

Bij XOOON houden wij ervan als je jouw eigen smaak combineert met onze designmeubelen. Saar werd op slag verliefd op onze TINEO-elementensofa. Op de XOOON-website stelde ze haar ideale opstelling samen. Vervolgens maakte ze een 2D-tekening van haar woonkamer. Nu staat haar eigen TINEO te stralen in huis. Wij vroegen Saar naar haar inspiratiebronnen en interieurideeën.

Saar woont samen met haar gezin in Almere. Naast moeder, vrouw, vriendin en makelaar is ze in haar vrije tijd graag creatief bezig als interieurinfluencer. Op haar website thuisbijsaar.nl en Instagram @thuisbijsaar deelt ze haar liefde voor interieurdesign. Ze vindt het heerlijk om anderen te inspireren en ze laat graag zien hoe je zelf met je interieur aan de slag kunt gaan.

interview
Saar over XOOON

Een interieur moet rust en warmte uitstralen

Hoe zou je jouw interieurstijl omschrijven?

Ik zou mijn interieurstijl omschrijven als rustig, warm en stijlvol. Ik houd van rust in huis. Op dit moment ben ik weg van aardtinten. Maar ik houd mijn huis ook graag stijlvol. Als ik er een stempel op zou mogen drukken, dan zou ik zeggen ‘Earthy Chique’.

Wat vind je belangrijk in je interieur?

Ik vind het belangrijk dat een interieur rust en eenheid uitstraalt. En rustig interieur zorgt voor rust in je hoofd. Maar een interieur moet ook warm zijn: in een huis mag geleefd worden! Hierbij is het erg belangrijk dat de kleuren in huis ‘matchen’. Kies voor een bepaald pallet en wijk er niet vanaf. Zo houd je je huis rustig en stijlvol

Waarom denk je dat XOOON goed bij je past?

Met de meubelen van XOOON kun je zelf creatief aan de slag. Dat past helemaal bij mij! Veel van de meubelen zijn zelf naar wens samen te stellen en te personaliseren. je kunt kiezen uit veel verschillende materialen en kleuren. Een sofa in een andere kleur of stof kan een wereld van verschil maken. Pérfect om zelf mee te experimenteren.

Waarom heb je voor deze XOOON-meubelen gekozen?

Bij de TINEO-sofa was het liefde op het eerste gezicht. De salon heeft een mooi design met ronde vormen en staat laag op de grond. Je kunt deze sofa helemaal naar wens samenstellen. Dit geldt zowel voor de verschillende zitelementen als voor de bekleding. Wij zochten een grote sofa met voldoende zitruimte. De TINEO was de perfecte perfecte oplossing: de ronde vormen brengen speelsheid in een vierkante ruimte.

Heb je nog iets op je verlanglijstje staan?

Heb je even? Het lijkt wel een verlanglijstje voor Sinterklaas! Ik vind het fantastisch om te blijven veranderen. Maar eerlijk, ik ben op dit moment tevreden met hoe mijn woonkamer nu is. Ik ben nog wel op zoek naar een mooie lamp. Daarnaast wil ik mijn eetkamer graag op de stijl van de woonkamer laten aansluiten. Kortom: nog genoeg wensen!

Heb je nog goede interieur tips?

Maak een 2D-interieurontwerp van de kamer die je wilt inrichten! Ik gebruik in mijn werk vaker 2D-plattegronden, ook voor interieuradviezen. Met zo een tekening kun je heel makkelijk zien of meubelen passen. Het werkt gewoon efficiënter om een ruimte in te delen en meubels te kiezen. Als je wilt, kun je je 2D-ontwerp bij een XOOON -verkooppunt laten omzetten naar een 3D-interieurontwerp. Je ziet precies hoe je nieuwe meubels in je interieur zullen staan. Super leuk om te zien! Echt 1 op 1 gelijk aan het eindresultaat!

Binnenkijken bij XOOON fans

Laat je inspireren door het interieur van andere XOOON fans!

meer inspiratie
XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Ook interessant...