Met deze 5 tips creëer je stijlvolle opbergplekjes
#Tips

Met deze 5 tips creëer je stijlvolle opbergplekjes

03 oktober 2018

Hoe je het ook draait of keert, je spullen opbergen is een must in elk interieur! Sommige items mogen gezien worden, andere zet je liever niet in de spotlight. Benieuwd hoe je opbergruimte combineert met een stijlvol interieur? Wij zetten maar al te graag een paar leuke tips op een rijtje!

Goed gekast

Mooie kasten in je interieur

Als je ‘inrichten’ zegt, denk je eerder aan die bank, stoelen of tafel van je dromen dan aan kastruimte. Toch hebben kasten tegenwoordig meer dan alleen een opbergfunctie. Ze moeten namelijk ook een zekere designuitstraling hebben! Een kast kan dus zomaar de ster van de kamer worden. Helemaal als je er een onbenutte plek mee vult. Bijvoorbeeld door een paar boekenkasten naast elkaar te plaatsen. Zo benut je de hele ruimte. Twee vliegen in een klap: meer opbergruimte én bye bye kale muur!

Een echt designhoekje

Details maken het design (praktisch)

Zie je hoe de hoeken van de kastdeuren van de “KINNA” collectie vanuit de zijkant mee scharnieren? Over dit bijzonder detail is goed nagedacht. Het geeft de kasten niet alleen een uniek en speels design, maar heeft ook een enorm praktische functie. Je hoeft namelijk geen spullen meer te verschuiven als iets in of uit de kast moet. Want waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan, toch?

Opgeruimd staat netjes!

Jouw ideale werkplek

We leven in een digitale tijd. Naast de TV, zijn ook computers, laptops, tablets enz. een vaste waarde in iedere leefruimte. Zeker nu woonkamer en keuken steeds vaker als werkplek worden gebruikt. Je kan al die technische snufjes, huistaken en papierwerk natuurlijk niet zomaar laten rondslingeren. Onze oplossing? Een dressette! Het stijlvolle meubel voorziet voldoende werk- en opbergruimte. Dankzij de handige klep is je werkruimte in één beweging uit het zicht. Opgeruimd staat netjes!

 

In de verf

Contrast met een kleurrijke kast

Je hoeft niet per se een muur te verven om wat kleur toe te voegen aan jouw interieur. Je kan bijvoorbeeld ook gaan voor een kast in een accentkleur. Een subtiele en toch stijlvolle verandering! Spreekt een kleurrijke kast je wel aan? Onze voorkeur gaat uit naar kasten in blauwtinten zoals het “GLASGOW” highboard. Petrol is een tijdloze kleur die luxe uitstraalt, in het oog springt, bij elk seizoen past én perfect te combineren is met andere kleuren.

Alle kasten FANEUR
In de spotlight

Zet waardevolle spullen in de kijker

Sommige spullen hoef je niet achter kasten en deuren weg te zetten, maar mogen juist gezien worden. Misschien heb je een sierlijk servies, een bijzonder erfstuk of een paar nostalgische souvenirs van die verre (of minder verre) reizen die je hebt gemaakt? Die kan je mooi etaleren in bijvoorbeeld een stijlvolle vitrinekast zoals die uit de meubelcollecties “LANAI” of "FANEUR", beide uitgerust met luxe LED-verlichting zodat je extra van het uitzicht kan genieten.