Reykjavik Pastels
#Trends

Reykjavik Pastels

01 november 2018

De natuurlijk zachte kleuren van het Hoge Noorden

Met Reykjavik Pastels neemt XOOON je mee naar de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Een wereld die diepe ontspanning oproept en richting geeft aan behaaglijke interieurs met een Scandinavische touch.

XS_reykjavik.jpg

Frisse, koele kleuren en luchtige, hoog-van-de-grond meubelen, afgestyled met stoere accessoires in mystieke blauwtinten, pastel- en aardetonen die zich prachtig laten combineren met contrasterend zwart. Psst... wist je dat je in Reykjavik zelfs een heuse XOOON-winkel vindt?

 

"Let nature show you the way"

Evelien

Knus & comfortabel

Strakke, Scandinavische designbank

Een Scandinavische designbank herken je vaak aan de ranke vormgeving en zachte kleurstellingen. Typerend is de tijdloze uitstraling. Onze Scandinavische sweetheart is zonder meer de “VOLARE”.

Puur natuur
Puur natuur

Natuurlijke sfeer door licht hout

Hout is onmisbaar in een Scandinavisch interieur. Denk maar aan de heerlijk warme sauna’s. Wat je veel ziet zijn lichte houtsoorten met een pure en natuurlijke uitstraling. De meubels uit de “KINNA” collectie sluiten hier goed bij aan. Én net zoals het Hoge Noorden bijzondere uithoeken en verborgen kantjes heeft, kenmerken ook deze kasten zich door een bijzonder hoekscharnier.

Zachte Scandinavische invloeden
Zachte Scandinavische invloeden

Eten in Scandinavische stijl met een mint kleurige stoel óf bank

De mint kleurige stoel “GRANT” gaat verrassend goed samen met zachte Scandinavische invloeden. Het eenvoudige, toch unieke design is ook verkrijgbaar als handig eetkamerbankje. Dat geeft je eetkamer een ruimtelijke en gezellige uitstraling.