Reykjavik Pastels
#Trends

Reykjavik Pastels

Publicatiedatum 1 november 2018
Bewerkt op 3 oktober 2018

De natuurlijk zachte kleuren van het Hoge Noorden

Met Reykjavik Pastels neemt XOOON je mee naar de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Een wereld die diepe ontspanning oproept en richting geeft aan behaaglijke interieurs met een Scandinavische touch.

XS_reykjavik.jpg

Frisse, koele kleuren en luchtige, hoog-van-de-grond meubelen, afgestyled met stoere accessoires in mystieke blauwtinten, pastel- en aardetonen die zich prachtig laten combineren met contrasterend zwart. Psst... wist je dat je in Reykjavik zelfs een heuse XOOON-winkel vindt?

 

"Let nature show you the way"

Evelien
Design bank FISKARDO by XOOON

Knus & comfortabel

Strakke, Scandinavische design salon

Een Scandinavische design salon herken je vaak aan de ranke vormgeving en zachte kleurstellingen. Typerend is de tijdloze uitstraling. Onze Scandinavische sweetheart is zonder meer de “FISKARDO”.

Puur natuur
Puur natuur

Natuurlijke sfeer door licht hout

Hout is onmisbaar in een Scandinavisch interieur. Denk maar aan de heerlijk warme sauna’s. Wat je veel ziet zijn lichte houtsoorten met een pure en natuurlijke uitstraling. 

Zachte Scandinavische invloeden
Zachte Scandinavische invloeden

Dineer Scandinavisch met "QUINT"

Eetkamerstoel "QUINT" is een elegant vormgegeven stoel met een stoere uitstraling. De rond gevormde rugleuning en bekleding in stof Enova geven de stoel een zachte uitstraling. Het metalen onderstel wat over de rug doorloopt, geeft "QUINT" wat meer pit.

Eetkamerstoel "QUINT" is in verschillende kleuren beschikbaar en ook als fauteuil en laat zich daardoor leuk mixen & matchen.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Ook interessant...