Oh, so Tokyo
#Trends

Oh, so Tokyo

Publicatiedatum 10 november 2018
Bewerkt op 3 oktober 2018

Een pittige cocktail van verzadigde kleuren

Droomstad Tokyo: de stad van kleurrijke straten, gastvrijheid, 24/7 entertainment, felle kleuren, panoramische uitzichten en neonverlichting die de aandacht trekt. XOOON heeft het spektakel weten te vertalen naar een uiterst stijlvol en kleurrijk thema.

XS_tokyo.jpg

Ervaar de Oosterse perfectie die zichtbaar is tot in het kleinste detail. Ontdek hoe verrassend goed velvet, rood en goud samengaan, en hoe strakke belijningen, chique elementen en botanische invloeden jouw interieur versterken.

 

"Bright colours, vibrant city"

Valérie

Hoge design frames in zwart metaal

Let’s be honest. Als jij Tokyo hoort, dwalen jouw gedachten – net zoals die van ons – ook af naar sushi. En sushi eet je met stokjes. Laat het nu net die stokjes zijn waar onze designers hun inspiratie hebben gehaald voor de meubelcollecties “GLASGOW” en “MONIZ”! In tegenstelling tot de eetstokjes zijn de meubels wél heel erg praktisch en gemakkelijk in gebruik. Zéker in kleinere stadswoningen waar je vaak concessies moet doen aan de grootte van de woning, zijn de hoge, praktische én toch nog steeds fraaie designframes meer dan welkom!

Funky orange

Kleur in je interieur met een designbank

De overdaad aan neonverlichting en de felle kleuren zijn typerend voor de kleurrijke straten van Tokyo. Ook in je interieur hebben kleuren een grote invloed op de uitstraling van een ruimte. Ze kunnen je interieur maken of breken. Gewaagde, opvallende kleuren zijn helemaal hot op het moment. Waarschijnlijk denk jij meteen aan een kleurtje op de muur. Of denk je net zoals wij out of the box en durf je te gaan voor een designbank in een felle kleur, zoals de stijlvolle “AKRON”?

Chique botanique
Chique botanique

De botanische trend blijft

Hoe haal je dat levendige 24/7 entertainment aspect van een wereldstad zoals Tokyo nu in huis? Combineer een felle accentkleur met planten, en liefst véél in verschillende vormen, groottes en breedtes. Ze brengen kleur én leven in je interieur. Bovendien zijn ze nog steeds hot and happening, want de botanische woontrend blijft razend populair.

Psssst... XOOON wordt steeds gedecoreerd door COCO maison. De leuke wandrekjes "ROSETTA" bijvoorbeeld behoren tot hun assortiment. Neem zeker eens een kijkje!  

Ook interessant...