New York Loft
#Trends

New York Loft

03 oktober 2018

Een pakhuis vól stoer design en pure materialen...

Ooit was een loft een goedkope manier van wonen in een dure stad als New York. Tegenwoordig is wonen in loftstijl helemaal de bom!

XS_nyloft.jpg

Industriële elementen, hoge ramen, veel licht, en combinaties van stoere materialen: we love it! XOOON helpt jou het ultieme New Yorkse loft gevoel na te bootsen in je eigen interieur met ruige meubels, industriële verlichting, veel zwart, wit en grijs, ronde spiegels, stoere karpetten en grote schilderijen. 

 

Wonen in een New York Loftstijl

Je hoeft dus niet per se in een oud fabriekspand te wonen. Als je je huis een industrieel tintje wilt geven, is het belangrijk dat je de stoere meubels uitkiest en voor grove materialen durft te gaan. Typerend zijn metaal, geborsteld hout en leer. Die doen het goed in combinatie met warme, ietwat donkere kleuren. Een paar kleurrijke accessoires hier en daar kunnen natuurlijk geen kwaad. Ze geven een kleurboost aan de veelal natuurlijke tinten van een industriële inrichting.

Ontdek de meubels die perfect binnen deze woontrend passen en shop the look!

Stoer meets vintage
Stoer meets vintage

De ideale industriële sofa

Welke zetel past nu perfect binnen een industrieel interieur? Zonder twijfel een stoer design in leer! De hoeksalon “LIMA” in cognackleurig leder geeft warmte aan je industriële interieur. Ben je op zoek naar iets meer contrast? Met de designsofa “PHOENIX” in donkergroen leder geef je je interieur een vintage twist. Heb je de bijzondere afwerking van de stiknaden opgemerkt?

Lofty leather
Lofty leather

Warm leer en zwart metaal

Wil je eerder een subtiel industrieel accent toevoegen aan je interieur? Ga dan voor een industriële stoel in cognac of donkerbruin met een stijlvol zwart metalen draadframe. Onze favorieten? Designstoelen “NOAH” en “OZZY”.

Ambachtelijke afwerking
Ambachtelijke afwerking

Robuust hout met stoere zwarte accenten

Door de uitgesproken houtnerven van het kikarhout past het dressoir “CENON” perfect bij een warme, industriële loft look. In combinatie met het hoogwaardig MDF in steenlook krijgt het dressoir een stijlvol en toch stoer accent. Het soft-close-systeem in laden en deuren en de LED-verlichting in de niches zorgen voor een luxueuze touch.

Pssst... doe vooral je eigen ding!

We willen allemaal een interieur alsof het net uit een woonmagazine is gescheurd, maar uiteindelijk is het vooral belangrijk dat je je er thuis voelt. Vergeet dus niet om een persoonlijke draai te geven aan de New York Loft trend. Jouw smaak is uniek en we vinden het fantastisch als je het helemaal over een andere boeg gooit!