Persoonlijk interieuradvies
Persoonlijk interieuradvies

Ontwerp je ideale woonkamer met XOOON!

Je gaat binnenkort verhuizen óf je wilt je huis herinrichten. Je hebt je oog laten vallen op nieuwe meubelen uit de XOOON collectie. Je weet wat je wilt, want voor de nieuwe inrichting van je interieur heb je allerlei ideeën verzameld. Je ziet het resultaat al bíjna voor je. Máár je hebt toch nog wat vragen:

 • Hoe richt ik mijn woon- en eetkamer het beste in?
 • Hoe groot kan mijn nieuwe bank of tafel zijn?
 • Hoe combineer ik mijn nieuwe meubelen met mijn bestaande?
 • Welke materialen en kleuren passen goed bij mijn huidig interieur?

Bij XOOON zoeken wij samen met jou naar antwoorden. Op onze website kan je al veel meubelen zélf samenstellen en personaliseren. Met onze 3D interieurontwerper gaan wij nog een stapje verder. Samen met onze gespecialiseerde adviseur breng je jouw woning én interieurwensen in kaart. Het eindresultaat: een levensecht 3D interieurontwerp volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid, levensstijl, woon- en comfortwensen.

Wil je een exclusieve preview zien van jouw favoriete meubelen ín je (nieuwe) interieur? Maak hieronder een afspraak voor een 3D interieurontwerp in de XOOON winkel van jouw keuze!

“Wij zijn heel blij met het ontwerp dat wij samen hebben uitgewerkt.”

Lotte en Bas
Van idee tot interieur
Van idee tot interieur

Hoe werkt het?

 1. Maak een afspraak bij een XOOON winkel van jouw keuze via het formulier hieronder. Kies een dag en tijdstip die voor jou uitkomen en upload eventueel al een plattegrond, afmetingen en foto’s van de ruimte die je wilt (her)inrichten.
 2. Tijdens de afspraak in de winkel bespreek je jouw wensen met onze getrainde adviseur. Jullie bekijken samen de meubelcollecties die in de winkel staan. Heb je jouw favorieten al uitgezocht en misschien zelfs gepersonaliseerd op de website? Neem dan zeker je wishlist mee naar de afspraak.
 3. Met de door jou gekozen meubels maken jullie ter plekke een 3D interieurontwerp. Stap voor stap zet je samen met onze adviseur jouw woonwensen om in een interieur dat helemaal bij jou past.
 4. Dankzij het ontwerp krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe interieur eruit kan zien. Je ontvangt een uitgebreide offerte en een kopie van jouw virtuele woonkamer. Zo kan je er nog even rustig over nadenken óf je kan er meteen mee aan de slag en jouw interieur klaarmaken voor de komst van je nieuwe meubels!
“Het was super om onze ideeën te bespreken en direct de nieuwe indeling te zien!”

Nicole en Martijn
Praktische informatie

Voorbereiding

Wat hebben we van je nodig?

Om ons een goed beeld te geven van je woonkamer, is het handig als je de volgende gegevens alvast uploadt of in ieder geval meeneemt naar je afspraak:

 • Een plattegrond of schets met de afmetingen van je woonruimte
 • Afmetingen van deuren en ramen die zich in de ruimte bevinden
 • Een ingevulde checklist over jouw wensen (zie hieronder)
 • Eventueel foto’s van je uitzicht uit het raam, een unieke vloer of foto's van bijzondere elementen in je kamer. Denk daarbij bijvoorbeeld aan speciale wandbekleding of een schilderij waar je aan gehecht bent. Met foto's wordt je 3D ontwerp nóg realistischer, dus dit is zeker de moeite waard!

TIP: ga zelf al aan de slag met je ideeën! Bekijk onze collectie online en maak een selectie van je favoriete meubelen. Veel van de meubelen uit de XOOON collectie kun je zelf samenstellen en personaliseren op de website. Be your own designer!

Prijs

Hoeveel kost een 3D interieurontwerp?

Een persoonlijk interieurontwerp met de 3D interieurontwerper is nu tijdelijk gratis (1/10 tem 27/10) ipv 149,-. Wat krijg je daarvoor van ons?

 • Een uitgebreid adviesgesprek om jouw wensen en alle mogelijkheden van jouw woonkamer in kaart te brengen
 • Inzicht in de inrichtingsmogelijkheden met onze meubelen en kleurtoepassingen voor je meubels
 • Een volledig uitgewerkt 3D interieurontwerp in kleur
 • Een uitgewerkte offerte met de door jou gekozen meubels
 • Een kopie van je 3D interieurontwerp voor thuis

Bij XOOON zien wij jouw ideeën graag werkelijkheid worden! Daarom ontvang je na je interieuradvies een voucher t.w.v. 149,- van ons. Wanneer je binnen 3 maanden een aankoop van minimaal €1500,- doet bij XOOON, worden de kosten van je interieuradvies op je aankoopbedrag in mindering gebracht. Maak nu snel een afspraak bij de winkel van jouw keuze. Laat je verrassen!

Maak een afspraak voor jouw 3D interieurontwerp!

Geselecteerde winkel
Type afspraak
Tijd en datum van je afspraak

Selecteer eerst een winkel

Er zijn geen beschikbare data

De geselecteerde tijd is niet meer beschikbaar

Optioneel: Upload hier alvast de ingevulde vragenlijst, plattegronden en eventueel foto's van je woonkamer

(Max. 10 bestanden, bestandsgrootte max. 10MB)

Vraag of opmerkingen
Maak een afspraak voor jouw 3D interieurontwerp!