Het is woonmaand bij XOOON. En dus pakken wij uit met mooie acties! Als je nu een designzetel of relaxfauteuil koopt, ontvang je 10% korting op je aankoopbedrag! Ontdek deze woonmaand-actie of laat je inspireren door de actuele folder. Bekijk de actievoorwaarden.

 

Woonmaand bij XOOON

Profiteer nu

bekijk-de-folder-xooon

Profiteer van aantrekkelijke kortingen op de mooiste designmeubelen. Bekijk de actuele folder en ontdek onze acties!

Bestel-het-lookbook-xooon

Thuis wooninspiratie opdoen? Vraag nu gratis ons lookbook aan. Laat je inspireren door 164 pagina’s betaalbaar design!

Woonmaand actie

10% korting op je zetel

Ben je op zoek naar een nieuwe zetel? Dan is nú het moment om in actie te komen! Tijdens de Woonmaand profiteer je van 10% korting op de aankoop van alle designzetels uit onze collectie! Een compacte 2,5-zits, een royale hoekzetel of een divan: alle opstellingen zijn mogelijk. Er is altijd een zetel die bij jouw wensen past (actievoorwaarden).

Be your own designer

Jouw ideale zetel ontwerp je zelf

Hoe ziet jouw ideale zetel eruit? Bij XOOON bepaal je dat zelf. Alle zetels uit onze collectie kun je naar wens samenstellen en personaliseren. Je kiest je favoriete model, je bepaalt je opstelling en gaat aan de slag met materialen en kleuren. Het eindresultaat: een zetel die helemaal aan jouw woonstijl én woonwensen voldoet.

TIP: wil je weten of een zetel goed in je ruimte past?  Ga aan de slag met onze 2D-tool of maak een afspraak voor een 3D-interieuradvies.

Woonmaand actie

10% korting op je relaxfauteuil

Heb je er wel eens aan gedacht om een fauteuil in huis te halen? Dan is een relaxfauteuil misschien iets voor jou! Een relaxfauteuil biedt volop zitcomfort en is volledig naar wens samen te stellen. Het is dus een fauteuil die je moeiteloos kunt combineren met jouw eigen stijl. Hoe ziet jouw ideale relaxfauteuil eruit?

TIP: wil je zien direct zien of je favoriete relaxfauteuil in je interieur past? Met onze AR-functie bekijk je het meubel virtueel in je eigen woonkamer.

ACTIEVOORWAARDEN

  • De acties zijn geldig in België van 26.10.2023 t/m 06.12.2023
  • De acties zijn niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen
  • Vraag naar de voorwaarden in de winkel

Voorwaarden 10% zetelen en relaxfauteuils:

  • De actie is van toepassing op alle zetels uit de XOOON-collectie
  • De actie is van toepassing op relaxfauteuil ALBORG en CAPRI.
  • De actie is niet van toepassing op opties en zitcomfort.