In de maand oktober konden jullie meedoen aan onze Pinterest Moodboard-actie ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van XOOON. En dat hebben wij gemerkt: er is door jullie massaal op los gepind! Wij hebben veel mooie moodboards ontvangen en het was niet eenvoudig om een winnaar aan te wijzen. Toch is het ons gelukt! Uit al jullie creatieve inzendingen hebben wij met het hele XOOON-team uiteindelijk één winnaar bepaald: Alicia en Mark uit Harderwijk van harte gefeliciteerd met jullie interieur make-over t.w.v. €7.500,-!

Benieuwd naar het winnende moodboard van Alicia en Mark? Bekijk het hier en laat je inspireren!

Alicia’s huis
Alicia’s huis

De huidige woon- en eetkamer van Alicia en Mark zijn nog vrij leeg. Na de aankoop van hun nieuwe huis hebben zij eerst de woning aangepakt en helemaal opgeknapt. Nu wordt het tijd om de juiste sfeer te bepalen en passende meubelen te kiezen. De basis is er, maar ze vinden het niet makkelijk om zaken te combineren zonder dat het saai of eentonig wordt.

De stijl van Alicia en Mark kun je het beste omschrijven als een rustige mix tussen “modern-industrieel” en “beachy”. Ze houden van natuurlijke kleuren en willen met de meubels van XOOON en de accessoires van COCO maison een stijlvol geheel creëren.

Be your own designer
Be your own designer

Het XOOON-team kon zich helemaal vinden in de stijl van Alicia en Mark. Natuurlijke en lichte tinten in combinatie met een moderne, industriële look passen helemaal in het design-straatje van XOOON. De collectie van COCO maison leent zich perfect om met de passende decoratie een uniek interieur te creëren. Wij kunnen niet wachten om samen aan de slag te gaan!

Benieuwd naar het eindresultaat? Blijf ons volgen op social media voor het laatste nieuws!

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!