Waarom XOOON?

Waarom XOOON?


Waarom XOOON?

 

Met XOOON kies je voor betaalbaar design. De uitgebreide collectie biedt prachtige basisstukken voor ieder interieur, die je naar hartenlust kunt combineren én variëren! Gekleurde tags laten bij elk meubel zien wat de mogelijkheden of bijzonderheden zijn, bijvoorbeeld

 

Options

+ Options

Leverbaar in verschillende kleuren, diverse varianten (andere poten, met of zonder hoofdsteunen, elementen in andere kleuren of maten etc.), andere materialen (stof vs. leer)

 

 Leather

Leather

Aan alle echt lederen banken en fauteuils hangt het leerlogo, waardoor ze duidelijk herkenbaar zijn in de winkel. Leer is een tijdloos en zeer duurzaam bekledingsmateriaal. Vandaar dat de prijs hiervan ook wat hoger ligt dan bij andere materialen.

 

Uitschuifbaar

Uitschuifbaar

Wanneer je regelmatig vrienden te eten hebt, wil je natuurlijk plaats genoeg hebben aan tafel. Vandaar dat de meeste programma’s binnen de XOOON-collectie uitschuifbare tafels bieden. Wanneer een tafel uitschuifbaar is, maken we dat duidelijk met deze tag. Ook banken die een zitvlak hebben wat uitschuifbaar is wordt kenbaar gemaakt met deze tag. 

 

Soft Close

Soft Close

Sommige deuren en lades zijn uitgerust een zgn. soft close mechanisme. Dat wil zeggen dat ze zichzelf bij het sluiten zachtjes dichttrekken. Wel zo lief voor de oren en veilig voor de handen! Meubelen met de soft close optie herken je aan deze tag.

 

Flexibel

Flexibel

Een aantal meubelen beschikt over flexibele arm- en/of rugleuningen. Deze zijn verstelbaar naar verschillende standen, voor optimaal zitcomfort. Meubelen met verstelbare leuningen herken je aan deze tag.

 

New Arrival

New arrival

Last, but not least: de nieuwste artikelen in ons assortiment  zijn herkenbaar aan dit speciale label. Check de paarse tags en je bent meteen op de hoogte van de laatste aanwinsten binnen de XOOON collectie!