XOOON - SUNDAY

SUNDAY

Tafels
eetkamerstoel - frame off black - rug in karese & zit in vito

Novali

eetkamerstoel - frame off black - rug in karese & zit in vito

€ 119,- € 99,-
Bekijk product
eetkamertafel - ovaal - 240 x 120 cm

Sunday

eetkamertafel - ovaal - 240 x 120 cm

€ 1.599,- € 1.499,-
Bekijk product

Een Scandinavische tafel met vele gezichten

De eettafel in je keuken, woon- of eetkamer is aan vervanging toe. Toch stel je de aankoop ervan uit. De reden achter je uitstelgedrag? In een hedendaags interieur lopen eet- en woonkamer in elkaar over! Een nieuwe tafel moet dus passen bij je bestaande meubels. Dan bieden de tafels uit de collectie “SUNDAY” van XOOON uitkomst! Geïnspireerd op de kernwaarden van Scandinavisch design, bieden de tafels uit de deze collectie je de mogelijkheid om zelf een tafel samen te stellen die perfect bij jouw persoonlijke woonstijl past. Of je nu houdt van Scandinavisch wonen of graag elementen uit de minimalistische of industriële woonstijl toepast; met de tafels uit de collectie “SUNDAY” kun je alle kanten op!

Alle tafels SUNDAY
“Als we brainstormen over nieuwe designs, houden we rekening met de ruimtes waarin het meubel zou kunnen komen te staan”

Nicole
Brandmanager

SUNDAY checklist: de tafel die aan je eisen voldoet

Omwille van een nieuwe eettafel je hele benedenverdieping aan een extreme make-over onderwerpen? Let’s face it, dat klinkt gewoon absurd. Niet alleen het prijskaartje van zo’n metamorfose doet je huiveren. Je hebt ook gewoonweg geen tijd om bovenop je job, privéleven en sociale activiteiten fulltime styliste te zijn.

Wat je zoekt, is dus een tafel die in elk interieur tot z’n recht komt. Onze ontwerpers gingen de uitdaging aan. En mét succes. Of je nu houdt van minimalistisch, industrieel of Scandinavisch wonen, met tafel “SUNDAY” heb je alvast één interieur-zorg die je van tafel kan vegen!

SUNDAY tafels


Scandinavisch, industrieel of minimalistisch tafelen

Scandinavisch, industrieel of minimalistisch tafelen
Be your own designer

Kies het materiaal, de vorm en de kleur van het tafelblad

“SUNDAY” tafels zijn veelzijdig en goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Het tafelblad is verkrijgbaar in drie vormen (organisch, ovaal en rond), afgewerkt met een toplaag in Linoleum en leverbaar in drie kleuren: taupe, zwart of titan white. Bij alle varianten wordt het blad stijlvol afgewerkt met een rand in multiplex naturel of zwart.

“SUNDAYS were made for good coffee, good music and being with the people you love.”

Marleen
XOOON Styliste
Your table, your choice

Hoog of laag, in eiken of metaal

Combineer het tafelblad met een onderstel in metaal of eiken (zwart of naturel). Ook de hoogte van je tafel kies je zelf: de “SUNDAY” is verkrijgbaar als eettafel en bartafel. Die laatste is perfect als je graag voor vrienden of familie kookt: tijdens het koken kan je toch gezellig meepraten.

“Het idee van deze tafelserie is niet ontstaan met een specifieke woonstijl in gedachten. We wilden een tafel die bij alle stijlen in verschillende ruimtes past.”

Frans
Ontwerper
The perfect SUNDAY

De Scandinavische tafel voor élk interieur

Het dynamische design van de “SUNDAY” tafel past in verschillende settings. De manier waarop je de tafel samenstelt, bepaalt de sfeer in je woon- of eetkamer. Naast het design en de functionaliteit speelt ook de styling een rol.

Is je interieur overwegend Scandinavisch? Plaats een fris wildboeket midden op je tafel en kies voor eetkamerstoelen in zachte pasteltinten. Ook in een minimalistische woonstijl is er plaats voor kleur. Het valt net meer op in het witte canvas. Het wildboeket laat je beter achterwege. Houd de tafel vrij of werk met een abstract deco-object. Een industriële look? Een set stoere stoelen met een vintage design geven jouw Scandinavische tafel een industriële touch.

Vind je het lastig om de juiste materialen, afwerking en stoffen te selecteren voor jouw interieur? Maak een afspraak en bezoek een XOOON winkel in jouw buurt.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen