XOOON - PRIZZI

PRIZZI

Collectie

Eenvoud en luxe in een clean, kubistisch design

De minimalistische woonstijl: iedereen geeft er zijn eigen draai aan. Aan de basis ligt steeds een combinatie van eenvoud en luxe, strakke designs, véél (natuurlijk) licht en weinig franjes. Het kubistisch design van de zitbank “PRIZZI” is daarin geen uitzondering. Wél uitzonderlijk zijn de designdetails

Pretty Prizzi

Elegant design met oog voor ruimte

Onze ontwerpers gaven de kubist “PRIZZI” een chic, clean design. Dankzij de lage rugleuning blijft het gevoel van openheid en ruimte – dat eigen is aan een minimalistisch interieur – maximaal behouden. De lage rug loopt schuin naar boven. De lichte helling in de rugleuning voorziet tóch ondersteuning en garandeert maximaal zitcomfort.

“De lage rugleuning zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel, maar zit nog steeds heerlijk comfortabel.”

Greg
Ontwerper
Details matter | Luxury is in the detail
Details matter | Luxury is in the detail

Het subtiele effect van biezen en stiknaden

Deze minimalistische designbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren stof en leder. In leder krijgt het ontwerp een extra stiknaad over de zitting, armleuning en het rugkussen. Rondom de armleuning wordt de zitbank steeds afgewerkt met een luxe bies. Je kan daarbij kiezen voor tone-in-tone of een contrasterende kleur die verschilt van die van de bank (combinatie stof en leder niet mogelijk).

“De bies versterkt de strakke lijnen van de designbank op een subtiele, stijlvolle manier.”

Barbara
Inkoop bankstellen
Fancy feet | Poten bepalen PRIZZI

Minimalistische designpoot: maximaal effect!

De trendy zwart metalen designpoten die langs de armleuning omhoog lopen, versterken de rechtlijnige vormgeving van de bank. Houd jij het liever eenvoudig? Ook met de standaard pootjes in zwart metaal verliest de bank z’n designuitstraling niet.

Comfort in the pocket

Kies je opstelling en je comfort

De “PRIZZI” is verkrijgbaar als divan, 2-zits, 2,5-zits en 3-zits, maar ook als lounge hoekopstelling met een ruime ottomane of longchair. Voor extra comfort kan je je zithoek afmaken met een bijpassende ronde of rechthoekige poef. Elk element is standaard voorzien van hoogwaardig supreme foam. Je kan ook kiezen voor luxe pocketvering.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen