XOOON - PRIZZI

PRIZZI

Collectie
3-zits

Prizzi

3-zits

in stof vanaf € 1.149,-
Bekijk product
divan element - rechts

Prizzi

divan element - rechts

in stof vanaf € 949,-
Bekijk product
poef / hocker rond

Prizzi

poef / hocker rond

in stof vanaf € 399,-
Bekijk product

Eenvoud en luxe in een clean, kubistisch design

De minimalistische woonstijl: iedereen geeft er zijn eigen draai aan. Aan de basis ligt steeds een combinatie van eenvoud en luxe, strakke designs, véél (natuurlijk) licht en weinig franjes. Het kubistisch design van de salon “PRIZZI” is daarin geen uitzondering. Wél uitzonderlijk zijn de designdetails.

Pretty Prizzi

Minimalistisch salon met een kubistische look

Onze ontwerpers gaven de kubist “PRIZZI” een chic, clean design. Dankzij de lage rugleuning blijft het gevoel van openheid en ruimte – dat eigen is aan een minimalistisch interieur – maximaal behouden. De lage rug loopt schuin naar boven. De lichte helling in de rugleuning voorziet tóch ondersteuning en garandeert maximaal zitcomfort.

“De lage rugleuning zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel, maar zit nog steeds heerlijk comfortabel.”

Greg
Ontwerper
Details matter
Details matter

Designsalon met luxe bies en stiknaden

Deze minimalistische designsalon is verkrijgbaar in verschillende kleuren stof en leder. In leder krijgt het ontwerp een extra stiknaad over de zitting, armleuning en het rugkussen. Rondom de armleuning wordt de salon steeds afgewerkt met een luxe bies. Je kan daarbij kiezen voor tone-in-tone of een contrasterende kleur die verschilt van die van de salon(combinatie stof en leder niet mogelijk).

“De bies versterkt de strakke lijnen van de designsalon op een subtiele, stijlvolle manier.”

Barbara
Inkoop salons
Fancy feet

Minimalistische zwart metalen poot

De trendy zwart metalen designpoten die langs de armleuning omhoog lopen, versterken de rechtlijnige vormgeving van de salon. Houd jij het liever eenvoudig? Ook met de standaard pootjes in zwart metaal verliest de salon z’n designuitstraling niet.

Bij de moderne designsalon "PRIZZI" kun je bovendien kiezen voor een smalle of brede armleuning: arm A big (25 cm breed) of arm B small (20 cm breed). Welke zou jij kiezen? De brede variant voor een stoer en extra kubistisch effect of de smalle, voor een uitgesproken minimalistisch en modern statement? 

Comfort in the pocket

Kubistisch salon met lage rug

De “PRIZZI” is verkrijgbaar als divan, 2-zits, 2,5-zits en 3-zits, maar ook als lounge hoekopstelling met een ruime ottomane of longchair. Voor extra comfort kan je je zithoek afmaken met een bijpassende ronde of rechthoekige poef. Elk element is standaard voorzien van hoogwaardig supreme foam. Je kan ook kiezen voor luxe pocketvering.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl past je Prizzi collectie?

De Prizzi collectie valt onder de minimalistische woonstijl. Het is mogelijk om hier zelf je eigen draai te geven. De basis van deze collectie is eenvoud, luxe, strakke designs, veel (natuurlijk) licht en weinig franjes. Het kubistische design van Prizzi is daarin zeker geen uitzondering. Wel uitzonderlijk zijn de designdetails.

Wat zijn de kenmerken van de Prizzi collectie?

De Prizzi collectie kenmerkt zich aan zijn cleane design. Hierbij hoort een lage rugleuning waardoor er een gevoel van openheid en ruimte ontstaat. Dit past perfect bij een minimalistisch interieur. Verder loopt de lage rug schuin naar boven. Zo voorziet de lichte helling voor een goede ondersteuning en maximaal zitcomfort.

In welke materialen en kleuren is de Prizzi collectie beschikbaar?

De designbanken van de Prizzi collectie zijn verkrijgbaar in twee verschillende materialen: stof en leder. Kies je voor leder? Dan krijg het ontwerp een extra stiknaad over de zitting, armleuning en het rugkussen. Alle armleuningen van de zitbank worden afgewerkt met een luxe bies. Hierbij kun je kiezen voor een tone-in-tone of een contrasterende kleur die verschilt van de bank.

Welke pootjes hebben de banken van de Prizzi collectie?

De designbanken van de Prizzi collectie hebben zwart metalen poten die langs de armleuning omhooglopen. Deze versterken de rechtlijnige vormgeving van de bank. Hou je toch meer van een eenvoudigere look? Kies dan voor de standaard pootjes van zwart metaal. Met deze pootjes verliest de bank zijn designuitstraling niet!

Alle woonstijlen