XOOON - OTTA

OTTA

Collectie
eetkamertafel 220 x 100 cm

Otta

eetkamertafel 220 x 100 cm

€ 999,- € 799,-
Bekijk product
highboard 105 cm - 2-deuren + 1-lade + 2-niches (+ LED)

Otta

highboard 105 cm - 2-deuren + 1-lade + 2-niches (+ LED)

€ 1.199,- € 999,-
Bekijk product
eetkamerstoel - zwart 4-poots - Lady grijs of mint

Artella

eetkamerstoel - zwart 4-poots - Lady grijs of mint

€ 199,-
Bekijk product
eetkamerstoel RVS 4-poots spin

Arto

eetkamerstoel RVS 4-poots spin

in microleder vanaf € 279,-
Bekijk product
Creative Contrasts

Karakter door contrast

Een typisch Scandinavisch interieur is eenvoudig, tijdloos en somber. De basis wordt vaak gevormd door een witte kleur, maar een Scandinavisch interieur mag best wat opvallende contrasten hebben. De XOOON “OTTA” collectie is veruit de meest contrastrijke collectie van XOOON. Met de XOOON OTTA collectie hebben wij het beste van het Noorden verzameld in één collectie. De Scandinavische meubels zijn tijdloos, functioneel én esthetisch. Het gebruik van contrasterende materialen zorgt voor een duurzaam en gevarieerde collectie, die interessant blijft door de jaren heen. Een nieuw Scandinavisch interieur mag natuurlijk niet gaan vervelen.

Asymmetrical Balance

Een moderne mix van witte lak en hout

Een overschot aan licht is één van de kenmerken van een Scandinavisch interieur. Ook het gebruik van natuurlijke materialen zoals warm hout en metaal zijn erg populair bij een Scandinavisch design. De mix van wit gelakt MDF en licht tramwood geeft de Scandinavische meubels een frisse uitstraling. In de antraciet gelakte niches vind je LED verlichting, wat extra diepte creëert. Alle kastdeuren en laden zijn uitgerust met een soft-close-systeem én zijn asymmetrisch vormgegeven. De zwarte designpoten maken de strakke, eigentijdse en sombere vormgeving compleet.

Om een speels effect te creëren hebben wij ook kleine details toegevoegd, wat vaak kenmerkend is voor een Scandinavisch interieur. Heb je bijvoorbeeld al gezien hoe de metalen designpoot van de tafel OTTA in het tafelblad is ingefreesd?

Stunningly Scandinavian
Stunningly Scandinavian

Een licht Scandinavisch interieur met pasteltinten

De basis van een Scandinavisch interieur is, zoals gezegd, eenvoudig, somber en vooral erg licht. In een licht interieur wordt elk straaltje daglicht optimaal benut. In een Scandinavisch interieur vul jij jouw lichte ruimte vaak in met warme materialen. Hout heeft van nature bijvoorbeeld een warme uitstraling en zorgt ervoor dat een Scandinavisch interieur niet kil wordt, maar juist fris en natuurlijk oogt. Dankzij de stijlvolle mix van hout met lichte kleuren zoals wit en antraciet sluit de XOOON OTTA collectie perfect aan bij een Scandinavisch interieur. De Scandinavische meubels combineren mooi met zachte pastel- en grijstinten.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de “OTTA” collectie?

De “OTTA” collectie komt het beste tot zijn recht in een Scandinavisch interieur. Door de witte basis in combinatie met de opvallende contrasten behoort dit tot een typische Scandinavische woonstijl. De Scandinavische meubels zijn tijdloos, functioneel en esthetisch. 

Welke meubels bevat de “OTTA” collectie?

De “OTTA” collectie bevat veel verschillende meubels. De bestsellers van de collectie betreft onder andere een dressoir en wandtafel, die gemakkelijk te gebruiken zijn in een hal of woonkamer. De “OTTA” uitschuiftafel en boekenkast zijn tevens geliefde meubels binnen de collectie en perfect voor in jouw eethoek. 

Wat kenmerkt de “OTTA” collectie?

Natuurlijke materialen als warm hout en metaal zijn zeer geliefd en kenmerkend in de Scandinavische woonstijl. De “OTTA” collectie van XOOON is een mix van wit gelakt MDF en licht tramwood, wat de Scandinavische een fris uiterlijk geeft. Diepte wordt gecreëerd met de antraciet gelakte niches met led verlichting. De asymmetrische kastdeuren en laden zijn uitgerust met een soft-close-systeem en de zwarte designpoten vervolledigen de strakke vormgeving. 

Met welke stijl is de “OTTA” collectie het beste te combineren?

Een Scandinavisch interieur is vooral heel licht en is daarom het beste te combineren met warme materialen zoals hout. Hierdoor oogt het Scandinavische interieur niet kil, maar juist fris. De Scandinavische meubels sluiten mooi aan bij zachte pastel- en grijstinten. 

Alle woonstijlen