XOOON - OTTA

OTTA

collectie
Creative Contrasts

Karakter door contrast

Een typisch Scandinavisch interieur is eenvoudig, tijdloos en somber. De basis wordt vaak gevormd door een witte kleur, maar een Scandinavisch interieur mag best wat opvallende contrasten hebben. De XOOON “OTTA” collectie is veruit de meest contrastrijke collectie van XOOON. Met de XOOON OTTA collectie hebben wij het beste van het Noorden verzameld in één collectie. De Scandinavische meubels zijn tijdloos, functioneel én esthetisch. Het gebruik van contrasterende materialen zorgt voor een duurzaam en gevarieerde collectie, die interessant blijft door de jaren heen. Een nieuw Scandinavisch interieur mag natuurlijk niet gaan vervelen.

Asymmetrical Balance

Een moderne mix van witte lak en hout

Een overschot aan licht is één van de kenmerken van een Scandinavisch interieur. Ook het gebruik van natuurlijke materialen zoals warm hout en metaal zijn erg populair bij een Scandinavisch design. De mix van wit gelakt MDF en licht tramwood geeft de Scandinavische meubels een frisse uitstraling. In de antraciet gelakte niches vind je LED verlichting, wat extra diepte creëert. Alle kastdeuren en laden zijn uitgerust met een soft-close-systeem én zijn asymmetrisch vormgegeven. De zwarte designpoten maken de strakke, eigentijdse en sombere vormgeving compleet.

Om een speels effect te creëren hebben wij ook kleine details toegevoegd, wat vaak kenmerkend is voor een Scandinavisch interieur. Heb je bijvoorbeeld al gezien hoe de metalen designpoot van de tafel OTTA in het tafelblad is ingefreesd?

Stunningly Scandinavian

Een licht Scandinavisch interieur met pasteltinten

De basis van een Scandinavisch interieur is, zoals gezegd, eenvoudig, somber en vooral erg licht. In een licht interieur wordt elk straaltje daglicht optimaal benut. In een Scandinavisch interieur vul jij jouw lichte ruimte vaak in met warme materialen. Hout heeft van nature bijvoorbeeld een warme uitstraling en zorgt ervoor dat een Scandinavisch interieur niet kil wordt, maar juist fris en natuurlijk oogt. Dankzij de stijlvolle mix van hout met lichte kleuren zoals wit en antraciet sluit de XOOON OTTA collectie perfect aan bij een Scandinavisch interieur. De Scandinavische meubels combineren mooi met zachte pastel- en grijstinten.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen