XOOON - ODENSE

ODENSE

Collectie
3-zits

Odense

3-zits

vanaf € 1.099,-
Bekijk product

Wat zou je kunnen vertellen over een minimalistische designsalon Niet veel zou je denken. Want dat is toch net waar het bij minimalisme om draait: less is more. Klopt! Minimalistisch design spreekt eigenlijk al voor zich. En tóch valt er over de “ODENSE” heel wat te vertellen.

De kracht van eenvoud

Minimalistische bank met lage armleuning

Het gestroomlijnde design van de “ODENSE” oogt eenvoudig. Achter de eenvoud vloeien contrasterende eigenschappen moeiteloos in elkaar over. De strakke lijnen van de rugleuning en zitting gaan feilloos over in de afgeronde armleuningen. De hoge designpoten doen de lage rug- en armleuningen zweven.

"Plaats de “ODENSE” los van de muur. De details aan de achterzijde mogen gezien worden!"

Valérie
Marketing & communications XOOON
Subtiel statement

Stiknaden die in het oog lopen

Niet alleen de combinatie van tegenstellingen werkt intrigerend. Door het samenspel van de horizontale en verticale stiknaden lijkt de salon optisch meer ruimte in te nemen, zonder dat het design log overkomt. De “ODENSE” staat er! Een blikvanger, maar dan wel subtiel.

In jouw comfort zone

Zitcomfort met een topper en pocketvering

Ondanks de strakke belijning oogt de “ODENSE” comfortabel. Dat is ‘ie ook! De verlaagde, extra brede armleuningen geven de designsalon een brede lounge opzet. De topper die over de volledige breedte van de salon doorloopt, draagt bij aan het gevoel van comfort. Op deze salon wil je toch languit loungen? Zéker als je de zitting voorziet van pocketvering!

Kleur bekennen

Kies zélf de kleur en de stof

In een minimalistisch interieur mag je best een kleuraccent toevoegen. De kleur en stof van jouw “ODENSE” kies je zélf uit ons ruime assortiment aan materialen. Vanwege de bijzondere design details is deze salon niet in leder verkrijgbaar.

Sofa in (jouw) stijl

Welke stof, textuur en kleur past bij jou?

Ben je helemaal weg van de “ODENSE”? Speel met texturen, kleuren en contrasten tot ‘ie perfect in jouw woonkamer past. Wij plaatsen de “ODENSE” in een minimalistische woonstijl, máár doe vooral je eigen ding! Dúrf anders te zijn.

Ook in een Scandinavisch interieur komt deze designsalon volledig tot z’n recht. Zéker als je kiest voor een zachte bekleding in een softe pasteltint. In een stof met een stoere structuur past de salon zelfs in een industriële setting.

Hulp nodig? In onze winkels helpen wij je graag met interieur advies op maat.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl vat de “ODENSE” collectie?

De “ODENSE” collectie valt onder de minimalistische woonstijl. Wat bij deze woonstijl centraal staat is: ‘less is more’. Minimalistisch design spreekt voor het grootste gedeelte dus eigenlijk voor zich. Het gestroomlijnde design van de “ODENSE” bank oogt eenvoudig. Achter de eenvoud vloeien contrasterende eigenschappen moeiteloos in elkaar over.

Is de “ODENSE” bank comfortabel?

De “ODENSE” bank is zeker comfortabel. Dankzij de verlaagde, extra brede armleuningen geeft de designbank een brede fijne lounge opzet. Verder brengt de topper die over de hele bank verspreid is een extra gevoel van zitcomfort. Op deze bank wil je niets liever dan helemaal languit liggen.

In welke kleur is de “ODENSE” bank beschikbaar?

De “ODENSE” bank is beschikbaar in diverse kleuren stof. In een minimalistisch interieur mag je namelijk best wat kleuraccenten toevoegen. De kleur én stof van jouw “ODENSE” kies je zelf uit ons ruime assortiment kleuren en materialen. Vanwege het bijzondere design van de bank is deze bank niet in leder verkrijgbaar.

Past de “ODENSE” ook in andere woonstijlen dan de minimalistische woonstijl?

Door het ruime aanbod aan texturen, kleuren en contrasten is het mogelijk om de “ODENSE” ook in andere woonstijlen dan de minimalistische woonstijl te plaatsen. Kies voor zachte bekleding en softe pasteltinten en creëer zo de perfecte bank voor een Scandinavische woonstijl. Heb je liever een industriële stijl bank? Ga dan voor een stof met stoere structuur.

Alle woonstijlen