XOOON

MYLAND

collectie
salontafel 80 x 80 cm + 1-niche + draaibare top

Myland

salontafel 80 x 80 cm + 1-niche + draaibare top

in hout vanaf € 599,-
Bekijk product
highboard 110 cm - 4-deuren + 3-niches - (+ led)

Myland

highboard 110 cm - 4-deuren + 3-niches - (+ led)

in hout vanaf € 1.199,-
Bekijk product
tv-dressoir 180 cm - 1-lade + 1-klep + 1-niche

Myland

tv-dressoir 180 cm - 1-lade + 1-klep + 1-niche

in hout vanaf € 699,-
Bekijk product
I loft you
I loft you

Warm eikenhout met industriële accenten

Industrieel wonen is dé trend van het moment. De tijd waarin beton alleen aan de garage besteed was, is daarmee voorbij. Tegenwoordig heeft het materiaal een echte upgrade gekregen in de designwereld. Collectie “MYLAND” speelt in op die interieurtrend. De industriële meubels uit deze collectie zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: volledig in eikenhout of met bovenblad in beton. De industriële kasten passen perfect binnen een warm interieur met een stoere look.

Statement pieces
Statement pieces

Stoere meubels met betonlook

De meubels uit de “MYLAND” collectie zijn verkrijgbaar met bovenblad in beton of hout. Het natuurlijke eikenhout met doorlopende houtnerf brengt warmte in je interieur. Het beton daarentegen, geeft je interieur een grof, industrieel tintje. De zwarte, houten designpoten geven de collectie een extra industriële touch en zijn op twee manieren plaatsbaar.

De industriële meubels van “MYLAND” blinken niet alleen uit in uitstraling, maar zijn ook nog eens functioneel. De deuren en laden zijn voorzien van een soft-close-systeem. Hierdoor sluiten deze geluidloos en zacht.

 

De puurheid van natuurlijke materialen

Houd je van stoer, robuust en industrieel? Dan mag de betonlook zeker niet ontbreken in jouw huis! Geen geld voor een complete beton make-over? No panic! Wij laten je graag zien hoe je die betonlook op een betaalbare wijze in jouw interieur kan integreren. Want - let’s be honest - zo’n betonvloer gieten, dat zou toch maar een knoeiboel worden. Onze tip? Werk met meubels met een industriële uitstraling. De meubels uit de “MYLAND” collectie geven je interieur een stoere boost. Ze zijn verkrijgbaar met blad in beton. De combinatie met het eikenhout zorgt ervoor dat de meubels niet kil aanvoelen. Geen fan van de betonlook? De meubels zijn ook volledig in hout verkrijgbaar. Zo breng je iets meer warmte in je interieur, zonder dat de industriële uitstraling van de meubels verloren gaat. Durf vooral materialen te combineren! Zowel beton als hout vormen een stoere combinatie met leer. Ze matchen ook leuk met stof. Dat maakt het geheel dan weer wat zachter.

Ben jij ook van plan om een snufje industrieel design toe te voegen aan jouw interieur? Durf vooral totaal verschillende materialen te combineren. Start living on the edge!

Alle woonstijlen