XOOON

MONIZ

collectie
armstoel + greep + gasveer - metaal off black - stof lady

Lola

armstoel + greep + gasveer - metaal off black - stof lady

€ 269,-
Bekijk product
eetkamertafel 210 x 100 cm

Moniz

eetkamertafel 210 x 100 cm

€ 899,- € 629,-
Bekijk product
dressette 140 cm - 1-deur + 2-laden + 7-niches (+ led)

Moniz

dressette 140 cm - 1-deur + 2-laden + 7-niches (+ led)

€ 1.199,- € 849,-
Bekijk product
Smaakvol & elegant
Smaakvol & elegant

Mix van materialen

Een stijlvolle mix van natuurlijke materialen is wat de “MONIZ” collectie van XOOON typeert. Het donkere eikenhout geeft de meubels een uitgekiend minimalistisch design. Het lichte tramwood aan de binnenkant van de kasten zorgt voor een speels, grafisch contrast. De hoge metalen poten geven de meubels een elegant, maar toch minimalistisch design.

It's in the details
It's in the details

Donker eikenhout met accenten in metaal

Buitengewone details maken een meubelcollectie bijzonder. Bij de MONIZ collectie van XOOON is het niet alleen de materiaalkeuze die de meubels een uniek karakter geeft. Ook de combinatie van donker en licht en het gebruik van strak metaal geeft de collectie een uniek, elegant en minimalistisch design. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een luxe tintje.

De MONIZ collectie van XOOON straalt niet alleen een mooi, minimalistisch design uit, hij is ook nog eens volledig te personaliseren. De lades in de tramwood niches zijn omkeerbaar en lowboards en dressoirs kunnen worden uitgebreid met aanbouw-elementen. Zo kan jij jouw eigen draai aan de MONIZ collectie geven. Bovendien zijn alle lades en deuren in de MONIZ collectie uitgerust met een soft-close systeem.

Basic chic
Basic chic

Minimalistisch wonen: stijlvol & luxueus

Een minimalistisch interieur is meestal ingetogen en niet heel spannend. Toch bewijst XOOON met de MONIZ collectie dat dat ook heel anders kan. Vergeet de saaie rechttoe rechtaan meubels. Met de MONIZ collectie haal jij een luxueus, weelderig en comfortabel interieur in huis. Less is more is het uitgangspunt. Een minimalistisch design is bij ons clean en strak, maar zeker niet saai.

De XOOON MONIZ collectie bestaat uit stijlvolle donkere houten meubels met elk hun eigen unieke design. De focus ligt op het strakke design van de minimalistische meubels. Probeer jouw nieuwe meubels dan ook niet te veel op te vullen met woonaccessoires. Op die manier creëer je een minimalistisch en toch stijlvol interieur. Door met natuurtinten en zachte, warme kleuren te werken behoudt jij het rustgevende gevoel van een minimalistisch interieur.

Met de MONIZ collectie van XOOON haal jij de mooiste minimalistische meubels in huis.  

 

Alle woonstijlen