XOOON - MODENA

MODENA

Collection

Helaas! Sofa MODENA is niet meer verkrijgbaar. Gelukkig vind je hier nog heel veel andere banken waaruit je kunt kiezen! Je kunt natuurlijk ook naar de homepage gaan of de zoekfunctie bovenaan de pagina gebruiken.

Het verschil tussen de Scandinavische en minimalistische woonstijl zit vooral in de details. Bij beide stijlen denk je aan evenwicht, rechte lijnen en basic vormen. In de Scandinavische stijl is het design van meubelen nét iets luchtiger en het lijnenspel net dat tikkeltje nonchalanter.

De sofa “MODENA” bijvoorbeeld heeft een rechtlijnig, strak ontwerp. De losse kussens geven deze comfortlounge een nonchalante stijl. Stijlvol én héérlijk om op neer te ploffen!

Evenwichtig nonchalant
Evenwichtig nonchalant

Een combinatie van rechte lijnen en zachte vormen

In de basis is het design van de sofa “MODENA” simpel en strak. Duidelijke accenten zoals biezen en stiknaden benadrukken de strakke lijnen van het ontwerp. De losse kussens geven de sofa echter een speelse en comfortabele charme. De smalle afgeronde armleuningen zorgen voor een elegante touch. Niet per definitie strak design dus, maar evenmin log of plomp!

“Scandinavisch design is simpel, strak en toch ook luchtig en nonchalant.”

Greg
Ontwerper
Licht en luchtig
Licht en luchtig

De hoogte in voor een ruimtelijk gevoel

Met de poten van je sofa is net als met je schoenen: ze kunnen voor een extra wow-factor zorgen! Bij de Sofa “MODENA” kun je kiezen uit een strakke, zwart houten poot of een elegante zwart metalen designpoot. Die laatste valt op door zijn ranke vorm en loopt gedeeltelijk door langs de armleuning van de sofa. Bovendien is de designpoot hoog, waardoor nog een flink stuk vloer zichtbaar blijft. Dit zorgt optisch voor een mooi ruimtelijk effect én het geeft de “MODENA” een extra schepje flair.

“Door te kiezen voor ranke, hoge poten bereik je optisch een ruimtelijk effect.”

Barbara
Product developer
Zalig zitcomfort
Zalig zitcomfort

Hoe je zit, kies je zelf!

De “MODENA” mag misschien een nonchalante uitstraling hebben, op het gebied van comfort zijn geen concessies gedaan. Je kan kiezen uit drie soorten zitcomfort. Standaard is de sofa voorzien van hoogwaardig suprême foam. Maar je kan ook kiezen voor comfortabele pocketvering (luxe pocket comfort) of – voor de ultieme zit-ervaring – combinatie van pocketvering met Memory foam (pocket comfort +)!

Stijlvolle allrounder
Stijlvolle allrounder

Een sofa die niet voor één gat te vangen is

De sofa “MODENA” is een echte allrounder en komt door zijn vormgeving in verschillende woonstijlen goed tot zijn recht. Wij kozen voor een uitvoering in een fluwelige stof in een uitbundige kleur. Over the top? Soms mag dat! Toch iets te uitbundig? Kies dan voor een natuurlijke stof in een neutrale tint en je sofa oogt ook helemaal Scandinavisch.

Is je woning niet al te groot? Dan biedt de “MODENA” ook daar uitkomst! De sofa is verkrijgbaar als knusse 2-zitter, lekkere love-seat of stijlvol divan-element.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Wat vormt de basis voor de “MODENA” collectie?

De basis van de “MODENA” collectie zijn simpele en strakke lijnen. De biezen en stiknaden van de bank benadrukken deze simpele, strakke lijnen van het ontwerp. Toch heeft deze bank ook een speelse comfortabele look met zijn losse kussens. Tot slot zorgen de smalle afgeronde armleuningen voor een elegante touch.

Uit welke poten kan ik kiezen bij de “MODENA” bank?

Bij de bank “MODENA” is het mogelijk om te kiezen uit twee soorten pootjes. Een strakke, zwart houten poot of een elegant zwart metalen designpoot. De zwart metalen designpoot valt op door zijn ranke vorm die gedeeltelijk doorloopt langs de armleuning van de bank. Deze poot is hoog, wat zorgt voor een optisch mooi ruimtelijk effect.

Welk zitcomfort heeft de “MODENA” bank?

Bij de “MODENA” bank is het mogelijk om te kiezen uit drie soorten zitcomfort. Standaard is de bank voorzien van suprême foam. Wil je toch nog wat extra comfort? Dan is het mogelijk om te kiezen uit comfortabele pocketvering, of voor de ultieme zit-ervaring in combinatie met pocketvering met Memory foam.

Bij welke woonstijl past de “MODENA” bank?

De “MODENA” bank is een echte kameleon op het gebied van woonstijlen. Door zijn vormgeving, bekleding en kleuropties voelt deze bank zich thuis in iedere woonkamer. Ben je op zoek naar een Scandinavische woonstijl? Kies dan voor een natuurlijke stof in een neutrale tint. Zo is het mogelijk om de “MODENA” bank geheel aan te passen naar jouw wensen en behoeften.

Alle woonstijlen