XOOON - KINNA

KINNA

collectie
eetkamerstoel - draadframe poedercoat zwart - combi calabria/tatra

Aiden

eetkamerstoel - draadframe poedercoat zwart - combi calabria/tatra

€ 179,-
Bekijk product
uitschuiftafel 180 (+ 50) x 100 cm - geheel hout

Kinna

uitschuiftafel 180 (+ 50) x 100 cm - geheel hout

€ 899,-
Bekijk product
dressoir 150 cm - 2-deuren + 2-laden

Kinna

dressoir 150 cm - 2-deuren + 2-laden

€ 699,-
Bekijk product
rek op dressoir 150 cm + 8-niches

Kinna

rek op dressoir 150 cm + 8-niches

€ 599,-
Bekijk product
Trendy vintage

Scandinavisch wonen in retro stijl

Een Scandinavisch design valt te omschrijven als natuurlijk, warm en tijdloos. Collectie “KINNA” past perfect binnen een Scandinavisch interieur. Zo’n interieur is te herkennen aan natuurlijke materialen, eenvoudige designs en subtiele contrasten. Het lichte hout van de “KINNA” lijn is een onmisbare basis in de Scandinavische stijl. De contrasterende zwartmetalen accenten benadrukken de eenvoudige, strakke belijning van de meubels.

Deze kast “KINNA” vormt een mooie eyecatcher in jouw Scandinavisch interieur. Deze is opgebouwd uit dressoir 150 cm en het bijpassende rek op dressoir uit de “KINNA” collectie. Zet hier jouw mooiste woonaccessoires in en maak van jouw huis echt een thuis.

Oog voor detail
Oog voor detail

Licht hout met speelse metaal accenten

Deze Scandinavische meubels werden ontworpen met oog voor detail. Onze designers kozen er bij deze collectie bewust voor om te werken met tramwood. De subtiele, smokey uitstraling van deze houtsoort past bij de sfeervolle, tijdloze uitstraling van een Scandinavische stijl. De zwartmetalen accenten benadrukken de strakke belijning van de meubels. De vintage designpoot geeft de rechte lijnen van de collectie dan weer een speelse twist. Zie je hoe de hoeken van de kastdeuren vanuit de zijkant mee scharnieren? Best bijzonder, of niet?

“Less is more” is het toverwoord voor een Scandinavisch design. De meubels zijn daarom zonder tierelantijntjes vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat een Scandinavisch interieur rust uitstraalt en zeer ruimtelijk oogt.

Keep it natural, not boring en ga voor een donkergroene sofa met pittig design!

Anke
Styliste
Ready for some retro

Scandinavisch design met een vleugje vintage

De Scandinavische woonstijl is de laatste jaren enorm populair geworden. Begrijpelijk! Die schaarse momenten waarop je thuis bent, wil je natuurlijk maximaal ontspannen en optimaal genieten. En waar kan je beter tot rust komen dan in een interieur waar eenvoud, lichte kleuren en natuurlijke materialen de boventoon voeren?

Wil je Scandinavisch wonen? Begin dan bij de basis. Ga voor meubels met een natuurlijke uitstraling. De meubels van collectie “KINNA” passen met hun eenvoudige design perfect bij deze woonstijl. De combinatie van het lichte hout en het donkere metaal zorgt voor een retro look. Houten meubelen stralen al een zekere warmte uit. Door een natuurlijk kleuraccent en andere natuurlijke materialen zoals leder toe te voegen, versterk je de rustgevende, warme uitstraling van het hout. Een strakke designsofa met rechte lijnen past mooi in een Scandinavisch interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van designsofa “PHOENIX” uitgevoerd in donkergroen Cuba leder? Ons voornaamste advies? Durf vooral buiten de lijntjes kleuren! Geef vooral je eigen draai aan deze woonstijl, zodat die volledig bij jouw eigen stijl past.

Alle woonstijlen