XOOON

GLASGOW

collectie
eetkamerstoel - draadframe poedercoat zwart - combi calabria/tatra

Aiden

eetkamerstoel - draadframe poedercoat zwart - combi calabria/tatra

€ 179,-
Bekijk product
uitschuiftafel 180 (+ 2x40) x 90 cm

Glasgow

uitschuiftafel 180 (+ 2x40) x 90 cm

€ 1.399,-
Bekijk product
dressoir hoog 113,5 cm - 2-laden + 1-box

Glasgow

dressoir hoog 113,5 cm - 2-laden + 1-box

€ 499,-
Bekijk product
Nieuwe collectie
Nieuwe collectie

Modern & ruimtelijk design

In een minimalistisch interieur komen unieke designs volledig tot hun recht. Minimalisme betekent minder kwantiteit en méér kwaliteit. Dat idee hielden we in ons achterhoofd bij het ontwerpen van de “GLASGOW” collectie. De meubels zijn stuk voor stuk verfijnd en strak. De minimalistisch vormgegeven collectie speelt met subtiele contrasten, rechte lijnen en hoge designframes.

Creative ceramics
Creative ceramics

Evenwicht tussen hout & keramiek

Het contrast tussen donker hout en lichte lak typeert deze collectie en benadrukt de strakke vormgeving. Strakke lijnen: dat is waar het om draait. De metallic details aan de buitenkant versterken dat nog eens. Speels extraatje? De boekenkast kun je naar wens opvullen met losse boxen. Die zijn in twee kleuren verkrijgbaar. De tafel "GLASGOW" met blad in marmerlook past bij de minimalistische designuitstraling van de kasten. Het lichte keramiek straalt luxe uit en contrasteert mooi met het donkere metalen onderstel.

Clean contrasts
Clean contrasts

Minimalisme: een strak interieur

Een minimalistische woonstijl blinkt uit in al z’n eenvoud. Wit, zwart, grijs en antraciet zijn veel voorkomende kleuren. Toch is een minimalistisch interieur niet per se zwart-wit. Om het geheel niet al te steriel te maken, kunnen accentkleuren voor een speels en warm effect zorgen. Zo voorkom je dat het geheel koel aanvoelt. Houd het kleurenpalet rustig. De combinatie van meerdere natuurlijke kleurtonen vormt een mooi kleurenpalet, maar behoudt de serene rust in huis. Kies voor tonale kleuren uit dezelfde kleurenfamilie. Zo oogt het resultaat rustgevend en niet schreeuwerig. Naast kleuren, kan je ook verschillende texturen combineren. Je kan ook één opvallend item aan je interieur toevoegen zoals een stijlvolle tafel met blad in marmerlook. In een klap creëer je een behoorlijke dosis luxe! Bijkomend voordeel? Zo’n tafel heeft niet veel opsmuk nodig. Werk met een minimum aan decoratie. Plaats bijzondere spullen net wél in de kijker.

Alle woonstijlen