XOOON
eetkamerstoel + tatra lederlook

Ambra

eetkamerstoel + tatra lederlook

€ 159,-
Bekijk product
uitschuiftafel 180 (+ 2 x 40) x 100 cm - lava antraciet

Enzo

uitschuiftafel 180 (+ 2 x 40) x 100 cm - lava antraciet

€ 1.299,- € 999,-
Bekijk product
Altijd plaats genoeg

Moderne uitschuiftafel

Tafel “ENZO” is te herkennen aan z’n strakke, eenvoudige vormgeving. Hij past perfect in een minimalistisch interieur. Zoals de naam al zegt, ga je bij een minimalistische woonstijl voor een minimale opvulling van de ruimte. Je kiest resoluut voor functionele en mooie meubelstukken als blikvangers, zoals een stevige tafel met strak tafelblad én design onderstel.

Pretty practical
Pretty practical

Écht design is mooi én functioneel

Op het luxueuze X-frame met zwarte poedercoating ligt een glazen tafelblad met steenlook afwerking. Bovenop de moderne design uitstraling, is de “ENZO” tafel ook bijzonder functioneel. Het tafelblad is langs beide uiteinden uitschuifbaar. Zo neemt de tafel niet veel plaats in beslag en kan ‘ie toch meegroeien als dat nodig is.

Keep it simple
Keep it simple

Modern, strak & minimalistisch

In een minimalistisch interieur hoort een strakke, moderne tafel. Minimalisme draait om strakke designs met een hoog gebruikscomfort. De tafel “ENZO” combineert beide kenmerken perfect. De tafel is natuurlijk dé blikvanger in een minimalistisch interieur, en daarbovenop is hij ook praktisch, dankzij de uitschuiffunctie. Styling tip: laat de tafel stralen en voorkom dat het een saaie boel wordt. Overdadige decoratie is not done, mààr er mag wel íets op je tafel staan. Just keep it simple. Werk vooral met neutrale kleuren en een paar essentiële accessoires.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen