XOOON - DOMANI

DOMANI

Collectie

Er wordt wel eens gezegd dat industriële meubels een rauw randje hebben. Een kenmerk dat in de meubelcollectie “DOMANI” letterlijk terugkomt. De metalen omlijsting drukt een industriële stempel op de tafels en kasten. De combinatie van de metalen details en Primo Laminato maakt de collectie uniek binnen de industriële woonstijl.

Benadruk het industriële karakter door de collectie te combineren met een set stoere stoelen, zoals de “OLAV”.

Nicole
Brandmanager
Gelaagd karakter
Gelaagd karakter

Een modern materiaal van morgen

Primo Laminato of HPL (High Pressure Laminate) is een sterk en hard materiaal dat is opgebouwd uit zeven lagen houtvezels, die onder hoge druk samengeperst worden (gelamineerd). Door de gelaagde opbouw, is Primo Laminato minder gevoelig dan hout. Het is gemakkelijk in onderhoud, vocht- en hittebestendig en kras- en vormvast.

Van vroeger naar nu
Van vroeger naar nu

Moderne vintage: missie ge(s)laagd

De natuurgetrouwe houtstructuur en nerftekening geven Primo Laminato een robuust karakter. Het materiaal oogt als echt hout, maar is onderhouds- en gebruiksvriendelijker. De donkere kleur en matte uitstraling geven de collectie een stoere vintage vibe. De metalen details zorgen voor extra pit.

Een bank in een hippe velvet stof verzacht het stoere karakter en versterkt de vintage look van de meubels.

Nicole
Brandmanager
Pure kwaliteit
Pure kwaliteit

Een betaalbaar luxe product

Mooi, praktisch én betaalbaar? Het bestaat! De collectie “DOMANI” brengt gebruiksgemak en de robuuste look van de industriële stijl samen. De kasten zijn voorzien van LED-verlichting en een soft-close systeem. Het assortiment tafels bestaat uit verschillende designs: een salontafel, eetkamertafels, bar- en uitschuiftafels. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Typerend? De vormen van het tafelblad en de opvallende tafelpoten.

Ook andere woonstijlen blenden mooi met de industriële. Doe vooral je eigen ding!

Nicole
Brandmanager
XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen