XOOON - DOMANI

DOMANI

Collectie

Een moderne collectie voor een industrieel interieur

Er wordt wel eens gezegd dat industriële meubels een rauw randje hebben. Een kenmerk dat in de collectie "DOMANI" letterlijk terugkomt. De metalen omlijsting drukt een industriële stempel op de tafels en kasten. De combinatie van metalen details, natuurlijke tinten en levensecht Primo Laminato maakt de deze XOOON-collectie uniek binnen de industriële woonstijl.

 

“De collectie “DOMANI” combineert industrieel karakter met moderne materialen.”

Frans
Ontwerper
Gelaagd karakter
Gelaagd karakter

Robuust materiaal van morgen

Primo Laminato of HPL (High Pressure Laminate) is een sterk en hard materiaal dat is opgebouwd uit zeven lagen die onder hoge druk worden samengeperst (gelamineerd). Door de gelaagde opbouw, is Primo Laminato minder gevoelig dan hout en daarmee eenvoudig in onderhoud, beter bestand tegen vocht en hitte en meer kras- en vormvast. De industriële kasten, dressoirs en tafels uit de collectie “DOMANI” ogen dus niet alleen robuust, ze zijn het ook!

 

Van vroeger naar nu
Van vroeger naar nu

Moderne vintage: missie ge(s)laagd

De natuurgetrouwe houtstructuur en nerftekening geven Primo Laminato een robuust karakter. Het materiaal oogt als echt hout, maar is onderhouds- en gebruiksvriendelijker. De donkere kleur en matte uitstraling geven de collectie een stoere vintage uitstraling. De metalen details en pootjes zorgen juist voor extra pit. De industriële kasten en dressoirs uit deze collectie zijn voorzien van LED-verlichting en een soft-close systeem. Hierdoor krijgen jouw industriële meubels een luxe touch en zijn ze tegelijkertijd van alle gemakken voorzien

“Met een salon in vintage velvet verzacht je het stoere karakter van industriële meubels.”

Lisa
Styliste
Praktisch & Uniek
Praktisch & Uniek

Een betaalbaar luxe product

Mooi, praktisch én betaalbaar? Het bestaat! De collectie “DOMANI” brengt gebruiksgemak en de robuuste look van een industrieel interieur samen. Het  bestaat uit verschillende designs: een salontafeleetkamertafelsbar- en uitschuiftafels. Alle industriële tafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, waardoor er voor iedere eethoek een perfecte DOMANI-tafel is! De vormen van het tafelblad en de opvallende metalen tafelpoten zijn typerend voor de tafels uit de collectie “DOMANI” en maken jouw industriële interieur uniek.

 

Ook andere woonstijlen blenden mooi met de industriële. Doe vooral je eigen ding!

Nicole
Brandmanager
XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen