XOOON

CENON

collectie
eetkamerstoel - swing zwart vierkant + greep vierkant-savannah/kibo

Jasmin

eetkamerstoel - swing zwart vierkant + greep vierkant-savannah/kibo

€ 199,-
Bekijk product
Stoer versus stijlvol
Stoer versus stijlvol

Een stijlvolle, industriële look

De XOOON “CENON” collectie speelt met het contrast tussen donkere nuances en natuurlijke houtaccenten. De fronten zijn gemaakt van massief kikarhout en geven de industriële meubels een stoer karakter. Dankzij de strakke ombouw van MDF met steenlook krijgt de XOOON CENON collectie een stevige en toch stijlvolle uitstraling, zonder dat het krachtige, industriële aspect verloren gaat.

Natural materials
Natural materials

Ruwe materialen

Karakteristieke materialen versterken elkaar. Dat zie je ook terug in de meubelen uit de CENON collectie van XOOON. De gedetailleerde houtnerven van het kikarhout zorgen voor een warme look, terwijl het hoogwaardige MDF met steenlook de industriële meubels een stijlvol accent geeft. Het soft-close-systeem in de laden en deuren en de LED verlichting in de niches zorgen voor een luxueuze touch, zonder dat de ruwe uitstraling van een industrieel interieur verloren gaat.

De XOOON CENON collectie vormt de perfecte basis voor een industrieel interieur. Met een mix van pure materialen krijgen de meubels een hoog industrieel designgehalte. Grote elementen zoals een opvallende eetkamertafel of grote wandkast zijn dé eyecatchers in een industrieel interieur. De tafel PERIGU past met zijn metalen onderstel en robuust houten tafelblad perfect in een industrieel interieur.

My style, my choice
My style, my choice

Een kwestie van combineren

Combineer jouw industriële meubels met natuurlijke, warme kleuren om een koel en kil effect tegen te gaan. Je geeft jouw eetkamer bijvoorbeeld net dat extra industriële, maar toch warme tintje met eetkamerstoelen in een donkere basiskleur zoals legergroen of antraciet. Ook met een aantal stoere plantjes geef jij jouw interieur een warmere uitstraling. Door de planten op een willekeurige plek neer te zetten zorg je ook meteen voor een natuurlijke sfeer in huis. Zorg dus dat je ze niet netjes in een rijtje neerzet.

Jouw woning inrichten is vooral een kwestie van durven en doen! Met de XOOON CENON collectie hebben wij ervoor gezorgd dat jij geen concessies hoeft te doen. Zachte Scandinavische invloeden gaan verrassend goed samen met de stoere uitstraling van de industriële meubels uit de CENON collectie en de tafel “PERIGU”.

Op zoek naar een stijlvol industrieel interieur? Shop dan de XOOON CENON collectie!

Alle woonstijlen