XOOON - BARCELONA

BARCELONA

Collectie
2.5-zits

Barcelona

2.5-zits

in stof vanaf € 1.249,-
Bekijk product

Comfortabel met een retro touch

In de zoektocht naar een nieuwe bank speelt er naast smaak nog een factor mee: zitcomfort. Want hoewel iedereen een ander droominterieur heeft, zijn we het allemaal over één ding eens: een bank moet comfortabel zijn. Wat comfort precies inhoudt, is voor iedereen weer anders. Daarom breiden we bij XOOON onze collectie zitbanken regelmatig uit met nieuwe modellen.

Een ontwerp dat nog ontbrak in ons XOOON assortiment? Een bank met een hoge rugleuning. Oubollig, zou je denken. Past niet bij een jong, hip design merk… Onze product designers bewezen het tegendeel met een minimalistische bank met retro details. Een uitdaging? Dat was het zeker!

Barcelona bankstel trein

Denk jij bij een hoge rugleuning onmiddellijk aan die plompe zitmeubelen bij je grootouders? Daar brengt de “BARCELONA” verandering in. Ondanks de hoge rugleuning is het design modern en minimalistisch met een retro knipoog naar de zetels in oude treinwagons.

Barcelona bank met hoge rug - XOOON
Traditioneel en tóch trendy

Hoge rug: loungen in luxe

In tegenstelling tot wat je zou denken, oogt de hoge rugleuning niet ouderwets maar juist heel modern. Benieuwd hoe wij dit voor elkaar gekregen hebben? De "BARCELONA" combineert verschillende klassieke designelementen tot een modieuze mix. De combinatie van smalle armleuningen, subtiele stiknaden en hoge pootjes in mat zwart metaal (keuze uit twee types) maakt de minimalistische sofa “BARCELONA”  uniek.

Een klasse apart
Een klasse apart

Veelzijdig comfort

Niet alleen de hoogte zit goed. Naast de hoge rugleuning is de “BARCELONA” standaard voorzien van koudschuim “supreme foam”. Het zitcomfort van de designsofa kan optioneel worden verhoogd met “pocket comfort (+)”.

Naast comfort is ook aan opties geen gebrek. De minimalistische sofa “BARCELONA” is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en ledersoorten en verkrijgbaar als 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits of hoekopstelling met longchair.

 

"Net als de stad, is sofa "BARCELONA" een unieke mix van oud en nieuw."

Nicole
Brandmanager
Bank Barcelona voor minimalistisch interieur
Minimal = magic

Minimalistisch wonen: probeer (maar doseer)

Het design van de zetel “BARCELONA” sluit aan bij de minimalistische woonstijl. In een minimalistisch interieur is het aantal meubels tot het minimum beperkt. Less is more! Tóch mag het niet saai worden. Daarom functioneren de weinige minimalistische meubelen die er staan als blikvangers. Ze zijn simpel, máár op een bepaalde manier ook uniek en opvallend, zodat ze je minimalistische woonkamer karakter geven.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen