XOOON - AKRON

AKRON

Collectie
2.5-zits

Akron

2.5-zits

in stof vanaf € 1.049,-
Bekijk product

Heb jij ook een zwak voor Scandinavisch design? Strakke lijnen, elegante vormen en stijlvolle eenvoud die je woonkamer die typisch noordelijke sfeer geven? Dan bestaat er een goede kans dat designsofa “AKRON” er met je hart vandoor gaat! Lees - en kijk – verder op eigen risico. 

Modern Vintage

Scandinavisch design met een retro twist

Bij het ontwerp van de “AKRON“ hebben onze designers zich laten inspireren door Scandinavisch design uit de jaren 50 en 60. En dat zie je! Organische vormen, zachte rondingen en aandacht voor detail maken van deze sofa een echt style-statement.

"De “AKRON” verdient geen plaatsje in een hoek: dit is een sofa die mag opvallen!"

Nicole
Concept manager
Curvilicious

Vloeiende vormen en een luchtige look

Met de “AKRON” haal je écht iets bijzonders in huis. De zit- en rugkussens van deze sofa worden op een vloeiende manier omarmt door een strakke en ronde ombouw uit één stuk. De rug en de armleuningen lopen aan de onderzijde schuin naar binnen, waardoor de sofa een dynamische en luchtige look krijgt. Natuurlijk staat de “AKRON” wel gewoon met beide voeten op de grond. Je kunt kiezen uit strakke zwart houten pootjes of een rank, zwartmetalen designframe met een stoere industriële touch.

De kunst van het relaxen

Ontspannen balans tussen vorm en comfort

Een designsofa moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel zijn. Ook daarin volgt de “AKRON” de principes van goed Scandinavisch design. De licht gekantelde rug nodigt uit om achterover te leunen. Wil je jezelf extra verwennen? Kies dan voor de optionele, losse hoofdsteunen (meerprijs). De zitkussens van de “AKRON” zijn standaard voorzien van hoogwaardig suprême foam, maar “AKRON” een upgrade naar luxe pocketvering is een aantrekkelijke optie (meerprijs). Zie je jezelf al zitten?

Uni of Duo

Tone-in-tone of kleurrijk contrast

De “AKRON” is verkrijgbaar in uni- of duo stoffering. Als je wilt kun je de basis en rug een ander materiaal laten bekleden dan de zit- en rugkussens. Hiermee kun je deze sofa helemaal een eigen twist geven. Houd je het bij een evenwichtige tone-in-tone of wordt jouw “AKRON” een opvallende verschijning in verschillende kleuren en materialen?

“Het optionele carré stiksels in het rugkussen geeft de “AKRON” extra pit.”

Barbara
Product developer
Stick together
Stick together

Het verrassende effect van stiknaden

Kies je voor stof, dan heb je de mogelijkheid om de rugleuningen van een stijlvol carré stiksel te voorzien (meerprijs). Ga je voor een versie in leder, dan zorgen extra horizontale stiknaden over de zit- en rugkussens voor een ambachtelijke detail.

Een voordeel van goed design: je kunt er alle kanten mee op! De “AKRON” is hierop zeker geen uitzondering. In een Scandinavisch interieur staan licht, ruimte en neutrale kleuren centraal. Om te voorkomen dat je woonkamer kil aandoet, kun je kiezen voor een sofa in een warme, opvallende kleur. Wij kozen voor een Orange Crush met een dikke knipoog naar de opvallende kleuren uit de jaren 60. Vind je oranje iets te heftig? Misschien is een vintage velvet stof in warm blauw meer jouw ding. Welke stijl je ook kiest: de “AKRON” is niet voor één gat te vangen.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!

Alle woonstijlen