De laatste twee weken van het jaar staan in het teken van de feestdagen: kerstmarkten, sfeerverlichting, nostalgische muziek, chocolademelk (oké ja… misschien eerder jenever) én – last but not least – de cadeaus onder de kerstboom!

Onder de XOOON-boom vind je nieuwe meubels zoals de “BARCELONA” sofa, stoel “NOVALI” en tafelserie “SUNDAY” én een cadeau-actie… (de laatste van het jaar)

Bij aankoop van XOOON meubelen...
Bij aankoop van XOOON meubelen...

Decoratie cadeau t.w.v. 15% van je aankoopbedrag

Cadeaus horen bij de tijd van het jaar, dus XOOON pakt uit met een cadeau-actie! Bij aankoop van XOOON meubelen krijg je 15% van je aankoopbedrag aan COCO maison decoratie cadeau*! Versier je huis met nieuwe decoratie. Dreaming of a bright Christmas? Dat kan met sfeervolle (en stijlvolle) verlichting. Ontdek alles online of ga naar een XOOON winkel.

*Aanbieding geldig van 16/12/2019 t/m 02/01/2020. Enkel bij aankoop van XOOON meubelen. Niet cumuleerbaar met andere acties.

XOOON nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste XOOON nieuwtjes!