INSPIRING SPRING

Het is voorjaar! En bij XOOON willen wij je inspireren. Want er valt volop te kiezen! Ontdek de mogelijkheden van onze Scandinavische design salon “FISKARDO” die je helemaal zelf kunt samenstellen. Of geef je interieur een update met onze nieuwe fauteuil "OVIEDO”. Tenslotte laten wij je zien hoe je een lichte Scandinavische eethoek creëert met onze tafelserie “VIK”. Laat je inspireren en stap samen met ons fris het voorjaar tegemoet!

Be your own designer

Scandinavische salon van XS tot XXL

XOOON ziet het groots! XXL om precies te zijn. Design zetel “FISKARDO” is verkrijgbaar in verschillende opstellingen, kleuren, stoffen en ledersoorten. Hij is ontworpen volgens de uitgangspunten van de Scandinavisch woonstijl, maar dankzij de vele opties en mogelijkheden perfect te combineren met andere interieurstijlen. Of je woonkamer nu groot of klein is, de sofa “FISKARDO” heeft altijd een oplossing die bij jouw situatie past. Want van XS tot XXL: deze sofa stel je helemaal zélf samen! Verschillende elementen kan je combineren tot jouw perfecte sofa.

 

Hoeksalon "URBAN"


Een comfort salon met opbergruimte

Een comfort salon met opbergruimte
Durf te kiezen

De designfauteuil die je zelf kan samenstellen

Fauteuil “OVIEDO” is een échte interieur-kameleon. Je kan de fauteuil zelf samenstellen én afstemmen op jouw interieurwensen. De “OVIEDO” is verkrijgbaar met een hoge of lage rug, en samen te stellen in verschillende stof- en ledersoorten uit ons assortiment. Je kunt zelfs twee soorten bekleding en/of kleuren combineren! Ook de basis kies je zelf; deze stijlvolle fauteuil is verkrijgbaar met een zwart metalen draadframe of een stoere draaipoot. Je maakt de “OVIEDO” zo eigenzinnig als je zelf wil.

Noordelijke eenvoud

Scandinavisch aan tafel

In elke eetkamer staat de tafel centraal. Voor een Scandinavische eetkamer betekent dat mooie materialen, lichte kleuren en design-details. De tafels uit de tafelversie “VIK” zijn verkrijgbaar met een rechthoekig, rond of ovalen tafelblad. Bovendien kun je kiezen voor een tafelblad in eiken fineer met een naturel uitstraling óf een donkere designlook (onyx). Wij combineerden de tafel met stoere eetkamerstoel “OTIS” en een dressoir uit de minimalistische collectie “DARWIN”. Maar uiteindelijk beslis je natuurlijk helemaal zelf hoe jouw ideale Scandinavische eethoek er uitziet!