Ontdek de salon die het beste bij jou past!
#Tips

Ontdek de salon die het beste bij jou past!

Publicatiedatum 19 april 2019

Waar kom je meer tot rust dan op de perfecte salon?

Je hebt het druk, druk, druk, leeft in een snel tempo en de tijd vliegt razend snel (haast té snel) voorbij. Hoewel je dolgelukkig bent met je leven, zou je het soms het liefst toch héél even op pauze willen zetten. Gewoon, om op adem te komen en net iets langer stil te staan bij alle kleine gelukjes die jouw leven zo compleet maken. Waar kom je meer tot rust dan op de perfecte salon? Die is voor iedereen natuurlijk anders: de ene verkiest een stevige, comfortabele zetel, de andere wil een designsalon of een plofzetel in een zacht stofje. Laat je inspireren door XOOON en ontdek de salon die het beste bij jou past!

Eigentijdse & moderne salons volgens de laatste trends

Jij volgt de laatste trends op de voet en droomt van een mooie, moderne zetel met een uniek design. De salon van je dromen is helemaal hip en happening en steelt de show als nieuwste eyecatcher in je hedendaagse interieur. Rechte lijnen, strakke design pootjes, subtiele accenten en dat allemaal gecombineerd met een kwalitatief stofje in een modieuze trendkleur.

Salons voor een comfortabele levensstijl

Jij houdt van een comfortabele levensstijl en bent op zoek naar een salon met een hoog nestelgehalte. Hij moet in de eerste plaats comfortabel én voldoende groot zijn, zodat je er heerlijk op onderuit kan zakken. Verstelbare hoofdsteunen of een hoge rugleuning zijn een must. Geen rug- en nekklachten voor jou! Stiekem droom je ook van een comfortabel extraatje, zoals pocketvering, een relaxfunctie, een uitschuifbaar lounge-gedeelte. Het zou pas écht ideaal zijn als je salon ook nog een verborgen opbergfunctie heeft, toch?

Design salons BARCELONA by XOOON > Bekijk de salons BARCELONA
Design salons TORBAY by XOOON > Bekijk de salons TORBAY
Design salons URBAN by XOOON > Bekijk de salons URBAN

Stijlvol, maar vooral gemakkelijk in onderhoud

De keywords voor jouw ideale salon zijn comfortabel, stijlvol én onderhoudsvriendelijk. Jij bent op zoek naar the best of both worlds: een comfortabele zetel met high design looks, die bovendien praktisch is in onderhoud. Je woonkamer hoeft geen wellnessresort te zijn. Je wilt heerlijk chillen, je favoriete serie bingewatchen of een magazine doorbladeren. Verstelbare hoofdsteunen zijn mooi meegenomen, maar je legt de focus in je zoektocht vooral op voldoende zitruimte, een leuke designpoot en onderhoudsvriendelijke bekleding in een tijdloos kleurtje.

Ook interessant...