Oh what a show!
Nicole van Riel
#Stories

Oh what a show!

door Nicole van Riel 03 juni 2019

Team XOOON geniet na. Wanna join?

Yeah, we did it! In mei voltrok zich de internationale beurs die we twee keer per jaar speciaal voor ons dealernetwerk organiseren. Een intensieve periode waarin we als team lange dagen maken. Maar wauw, wat is het een feest om eíndelijk een preview te kunnen geven van de producten waar we de afgelopen periode zo zorgvuldig aan gewerkt hebben. Of beter gezegd: de nieuwste meubels die jij over een half jaar in de winkels spot!

Designbanken FISKARDO by XOOON
"Ons doel is om onze dealers te verleiden tot het inkopen van nieuwe collecties en meubelen."

Nicole van Riel
brandmanager XOOON

Feedback, the key to improvement

Twee weken lang was het een zoete inval van Fransen, Belgen, Nederlanders, Duitsers, Scandinaviërs en noem maar op. Ons grote doel tijdens deze periode is natuurlijk om onze dealers te verleiden tot het inkopen van nieuwe collecties en meubelen. Daarnaast gebeurt er tijdens deze internationale beurs nóg iets waar we als XOOON-team heel blij mee zijn… en waar jij straks de vruchten van plukt. We krijgen namelijk zeer waardevolle info van onze dealers terug: feedback waar we iets mee kunnen én toepassen in onze productontwikkeling.

"Wie dacht dat zo’n beurs een kwestie van eenrichtingsverkeer is, heeft het mis!"

Nicole van Riel
brandmanager XOOON
Designbank FLINT by XOOON

Een kwestie van feedback & flexibiliteit

Wie dacht dat zo’n beurs een kwestie van eenrichtingsverkeer is, als in: ‘wij presenteren iets’ en that’s it, heeft het mis. Om het even concreet te maken: zegt een dealer in week 1 van de beurs: ‘Ik vind dat fauteuil hartstikke mooi, maar ik denk dat deze stof bij ons in Duitsland niet gaat scoren, en horen we dit geluid vaker van onze oosterburen? Dan is de kans groot dat we in week 2 diezelfde fauteuil in een andere stof presenteren. Wordt een bepaalde zetel liever gezien met een andere armleuning? Dan speelt ons topteam van designers daar direct op in. Het levende bewijs hiervan is de “FLINT”. Wist je dat we deze sofa aanvankelijk alleen met een brede arm presenteerden? Nu is hij echter ook met smalle arm te verkrijgen!

Onze dealers waren weer laaiend enthousiast, wíj konden ons geluk niet op, en jóu staat weer een aantal mooie verrassingen te wachten in het najaar van 2019. Heb je nog een paar maanden geduld?