Marvelous Marble
#Trends

Marvelous Marble

26 september 2019

Marble Crush

Dit najaar maakt een nieuwe woontrend - of eigenlijk eerder een eeuwenoude – z’n comeback in de interieur wereld. En wat voor één! Marble Crush is een feit! Overal waar je kijkt, zie je de kostbare materiaalsoort.

mediablock_marvelousmarble_glasgowtafel_1360h.jpg

 

TREND Marvelous Marble


Bekijk de video hier

Bekijk de video hier
Marvelous Marble
Marvelous Marble

Wat maakt marmer zo bijzonder?

Wat maakt dit type natuursteen zo adembenemend? Marmer is erg stijlvol en straalt luxe uit. Het is stoer en toch chic. Bovendien heeft elk stukje marmer een unieke tekening en een eigen kleur. Geen enkel stukje is dus identiek.

Bijzettafel MONDELO designed by XOOON > bekijk de bijzettafel MONDELO
Tafels GLASGOW designed by XOOON > bekijk de tafels GLASGOW
Salontafels GLASGOW designed by XOOON > bekijk de salontafels GLASGOW
Bijzettafel BALLITO van COCO maison Bijzettafel BALLITO van COCO maison
> Bijzettafels VALERIE van COCO maison > Bijzettafels VALERIE van COCO maison
Luxueuze look-a-like
Luxueuze look-a-like

De perfecte marmerlook voor elk interieur

Marmer is niet alleen duurzaam, maar ook duur. Tegenwoordig bestaan er marmerlook meubelen die niet te onderscheiden zijn van de echte natuursteen: van lichte tot donkere kleuren en van een matte tot een glanzend gepolijste look. Je kan een marmerlook op ontelbaar verschillende manieren in je interieur integreren. Het past bij elke woonstijl.

Benieuwd hoe je een stoere, toch chique marmerlook in je huis combineert? Van retro design kasten met bovenblad in marmerlook of een minimalistische eettafel met blad in marmerlook keramiek op glas tot de meest hippe bijzettafeltjes van COCO maison. We zetten onze favorieten voor jou op een rijtje!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een marmerlook in mijn interieur verwerken?

Marmer heeft een luxe uitstraling en wordt vaak gelinkt aan klassieke en bovenal dure interieurs. Tegenwoordig bestaan er marmerlook meubelen die niet te onderscheiden zijn van de echte natuursteen: van lichte tot donkere kleuren en van een matte tot een glanzend gepolijste look. Je kan een marmerlook op ontelbaar verschillende manieren in je interieur verwerken. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige marmerlook eettafel of een salontafel.

Welke marmerlook past bij mijn interieur?

Bij XOOON vind jij de perfecte marmerlook voor jouw interieur. Heb jij een industrieel interieur? Kies dan voor een donkere marmerlook met een matte afwerking. Hou jij juist meer van een modern of design interieur waar licht en ruimte centraal staan? Kies dan voor een lichte marmerlook met een glanzend gepolijste uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe kan ik de look van marmer in huis combineren?

Wil jij graag de luxe marmerlook combineren met andere woonstijlen? Kies dan voor een minimalistische salontafel met een blad in marmerlook of een marmerlook eettafel met industriële poot. Probeer zelf ook verschillende combinaties met marmeren woonaccessoires om zo tot jouw geheel eigen stijl te komen.

Hoe vind ik de juiste marmeren tafel?

Ben jij op zoek naar een beetje luxe in jouw interieur? Kies dan voor een prachtige eettafel, salontafel of bijzettafel met een afwerking in marmerlook. Naast de uitstraling van de tafel is  het ook belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte. Is jouw ruimte bijvoorbeeld beperkt maar zoek jij toch een mooie salontafel? Kies dan voor een ronde marmeren salontafel. Heb jij juist alle ruimte? Ga dan voor een imposante eettafel met marmerlook!

Ook interessant...