Dé woontrend dit najaar? Indian Summer! Ga voor een gezellig interieur dat zomers oogt en haal herfstkleuren in huis!

Anke
XOOON styliste en trendwatcher
Mellow yellow
Mellow yellow

Kleurrijk comfort met "SILVES"

De nazomer ziet er niet al te rooskleurig uit. Een vleugje geel is het straaltje zon dat jouw huis nodig heeft! Geef toe, het was ook jouw favoriete kleur potlood, of niet?

Goudgeel, okergeel, mellow yellow… Welke naam de kleur ook krijgt, ze past perfect bij een herfstig kleurenpallet. Designsofa “SILVES” met opvallende contrastkleur is precies de smaakmaker waarnaar je op zoek bent. Liever een veilig kleurtje of een andere opstelling? De sofa is geheel naar wens samen te stellen. Gebruik je de modieuze kleur liever subtiel in je interieur? Laat je inspireren door onze favorieten.

Material world
Material world

Stoel "NOAH": duurzaam design

Designstoel “NOAH” lijkt op het eerste zicht niet heel bijzonder, tot je beter kijkt. De stoel is bekleed in microleder Corsica. Microleder is een gerecycled materiaal. Het bestaat uit restanten van echt leder. Die worden opnieuw samen geperst tot een fijne en soepele bekleding met de geschuurde uitstraling en originele dikte van een echte huid.

De karaktervolle bekleding en zwart metalen poten geven de stoel een industriële look. High five voor een perfect match met tafel "PERIGU" (tijdelijk in de aanbieding)! Toch past de hippe eenzitter ook perfect bij een Scandinavisch interieur (zie foto). 

Tijd om lange, warme avonden in de tuin te vervangen door gezellige, sfeervolle avonden in huis!

Nicole
Brandmanager XOOON

Minimalistisch en modulair: ontwerp je boekenkast!

Ticking all the boxes: bouw je eigen “GLASGOW” boekenkast in drie eenvoudige stappen:

1. Kies de basis boekenkast. Gaat jouw voorkeur uit naar een smal model met een breedte van 50 cm of een breder model van 80 cm. XOOON tip? Je kan er ook een paar naast elkaar combineren!

2. Bepaal de indeling die aan jouw eisen voldoet en breid je kast uit met boxen. Bij aankoop van een boekenkast "GLASGOW" vanaf 499,- (winkelverkoopwaarde) krijg je een gratis box.

3. Kies de kleur van de boxen. Wat past het beste bij de stijl van jouw interieur?

blobid0.png

De “GLASGOW” boekenkasten kunnen vrij in de ruimte geplaatst worden als roomdivider, maar zijn ook geschikt voor wandmontage. Weet je al waar je je boekenkast wilt plaatsen? Ga aan de slag: ontwerp ‘m volledig zelf!