Win een interieur make-over t.w.v. €7500!

XOOON bestaat 10 jaar! En dit feestje laten wij natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Want wie jarig is, trakteert! Profiteer daarom nu van onze feestelijke cadeau-actie waarbij je kans maakt op een make-over van je interieur.

Ben je toe aan een nieuw interieur of ben je graag iemand die zijn/haar interieur wil herinrichten samen met ons en COCO maison? Heb je al veel ideeën maar wil je deze samen met een styliste bekijken? Waag dan nu je kans en doe mee! Maak kans op een interieur make-over voor jouw woonkamer.

Wat houdt het precies in?
Wat houdt het precies in?

Samen met COCO maison leggen wij jou een hele dag in de watten. Met een styliste van XOOON en COCO maison ga je aan de slag om een op maat gemaakt plan voor de herinrichting van jouw woonkamer te maken. Vervolgens ga je bij XOOON samen met een styliste op zoek naar de perfecte meubels en accessoires. Niet verkeerd toch? Maar we zijn nog niet klaar. Daarbovenop ontvang je namelijk ook nog eens een cadeaucheque t.w.v. €7500, zodat we jouw interieur make-over ook daadwerkelijk bij jou thuis uit kunnen voeren. Dus waar wacht je nog op? Doe mee!

Hoe kun je meedoen?
Hoe kun je meedoen?

1. Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest.

2. Maak een nieuw Pinterest-bord aan en geef dat de naam "XOOON Be your own designer". Zorg ervoor dat het bord openbaar is!

3. Voeg minimaal 3 foto’s van je huidige woonkamer toe aan je bord. Een plattegrond is ook erg handig.

4. Pin tussen maandag 11 oktober en zondag 5 december jouw favoriete items van xooon.be en cocomaison.be op dit Pinterest-bord en voeg in de beschrijving bij iedere pin de hashtag #beyourowndesigner toe. Laat ons zien wat jouw persoonlijke stijl is en maak met producten van beide websites een mooie collage van je favoriete items.

5. Ben je helemaal tevreden met je collage en de stijl die je op je bord laat zien? Vul hieronder je gegevens in, voeg de hyperlink van jouw bord toe, vertel ons hoe je woonkamer er nu uit ziet én waarom jíj deze make-over moet winnen!

6. Controleer je gegevens, druk op de knop ‘Verstuur’ en maak kans op een persoonlijk interieuradvies met styliste en € 7.500 shoptegoed!

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Win een interieur make-over t.w.v. €7500!

Bevestig je deelname

Win een interieur make-over t.w.v. €7500!

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een Pinterest bord?

Heb je een Pinterest-account? Dan kan je, als je op je profiel bent, een nieuw bord aanmaken. Geef het bord de naam ‘XOOON Be your own designer’ en begin met pinnen.

Hoe voeg ik een foto van mijn huidige woonkamer toe op Pinterest?

Heb je een bord aangemaakt met de naam ‘XOOON Be your own designer', dan kan je met het +je links bovenaan een eigen foto toevoegen. Voeg daarbij de hashtag #beyourowndesigner toe.

Hoe maak je nou precies kans?

Even kort: Maak een Pinterest-bord. Noem 'm ‘XOOON Be your own designer'. Pin van alles van XOOON én van COCO maison voor jouw woonkamer. Klaar? Vul dan het formulier op deze pagina in, voeg de url van je Pinterest-bord toe en je doet al mee. Invullen kan t/m 5 december 2021.

Mag ik meerdere borden insturen?

Per huishouden mag je maar 1 bord insturen. Maar op dat bord kan je het zo stijlvol maken als je wilt: en daar zijn wij gek op (dus maak je zodoende natuurlijk meer kans).

Krijg ik een bevestiging als ik mijn bord heb ingestuurd?

Zeker! We laten je weten als we je inzending hebben ontvangen. Je doet dan ook gelijk mee.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

In week 49 maken we het mooiste bord openbaar en dan weet jij of je met jouw creatie op Pinterest hebt gewonnen.

Hoe pin ik een foto of product?

Je kunt de pins van alle borden van XOOON én van COCO maison 'pikken', maar je kunt een pin ook rechtstreeks van de websites pinnen, door op het +je links bovenaan te klikken en vervolgens voor 'bewaren vanaf website' te kiezen. Daar voeg je heel simpel de URL in van de pagina waar jouw favoriete foto staat en toevoegen maar.

Kan ik ook ideeën voor andere kamers pinnen?

Je bent vrij om te pinnen wat je wilt van XOOON en COCO maison, maar we kijken het meeste naar de woonkamers. Het gaat tenslotte over je woonkamer.

Moeten de gepinde producten een bepaalde waarde hebben?

Nee, daar hoef je niet op te letten. Wij willen vooral zien wat jij mooi vindt en welke woonstijl bij jou past. Maak dus vooral een goede afspiegeling van hoe jouw ideale woonkamer eruit ziet.

Moet ik ook op de site van COCO maison een deelnameformulier insturen?

Nee, dat hoeft niet. Als je 'm bij ons invult doet ie automatisch ook mee voor COCO maison.

Kan ik mijn bord in de tussentijd nog wijzigen?

Dat kan zeker, je mag t/m 5 december je foto's toevoegen. Of je nu je bord al hebt ingestuurd of niet. Deze blijft gewoon actueel met wat jij plaatst. Je hoeft dus geen nieuwe inzending in te sturen als je meer foto's hebt toegevoegd.